Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie
Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie
74,95

Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie

74,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie

Voor het Cokin Nuances ND1024 filter van mineraalglas is een volledig vernieuwd coatingsproces ontwikkeld om je te verzekeren van uniforme kleuren. Een nano metaallegering is aangebracht aan beide zijdes van het filter dat is gemaakt van zeer sterk getemperd Schott glas. Dit type glas staat bekend om zijn hoge lichttransmissie en lage reflectie. Het resultaat is een prachtige neutraliteit, volledig vrij van infrarood vervuiling.

Het Nuances ND filter is geschikt voor het maken van lange sluitertijd foto's of bij het verminderen van de scherptediepte bij het filmen. Het filter vangt letterlijk het licht op zonder hierbij afbreuk te doen aan de kleuren in jouw opnames. Het filter wordt geleverd inclusief een foamring die bedoeld is om tussen het filter en de filterhouder te plaatsen. Deze ring voorkomt strooilicht. Nuances filters zijn zo ontworpen dat ze met elkaar te combineren zijn zonder een kleurzweem te krijgen.

Kenmerken Cokin Nuances ND1024

  • Densiteit: 3 (10-stops)
  • Compatibel met de Cokin P filterhouder
  • Gemaakt van Schott glas B270
  • Afmeting: 84 x 84mm
Specificaties
Merk Cokin
Soort filter Systeemfilter
Filtertype Grijs (ND)
Maat systeemfilters (in mm) 85 x 85
Set Nee
Sterkte dpt 3
Aantal stops (vermindering) 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Cokin NUANCES ND1024 - 10 F-stops P serie of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice