Clik Elite CE722TR Magnesian 20 trillium
Clik Elite CE722TR Magnesian 20 trillium
69,95

Clik Elite CE722TR Magnesian 20 trillium

69,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Clik Elite CE722TR Magnesian 20 trillium

Magnesian 20 trillium

De Clik Elite Magnesian 20 is een sterke schoudertas en weer een slag groter dan de Magnesian 10. In deze tas is er genoeg ruimte voor een spiegelreflexcamera, twee lensen een flitser en andere accessoires zoals kabels, batterijen en data-kaarten. Daarnaast is er een veilig opbergvak voor de iPad of een andere tablet. De compartimenten van de tas zijn gemakkelijk verstelbaar en dus zeer gebruiksvriendelijk. Natuurlijk is er ook ruimte voor bijvoorbeeld een flesje water, dankzij twee ruime vakken aan de zijkanten van de tas.

Veilig en stevig

Bent u plotseling terechtgekomen in een regenbuitje? Geen probleem! De stevige Clik Elite Magnesian 20 beschermd uw spullen tegen vocht dankzij een handige regenkap die snel ingezet kan worden. Gaat u vaak op reis met uw cameraspullen, dan kunt u de tas bevestigen aan het handvat van een trolley.

Magnetische sluitstrips

De unieke magnetische sluitstrips van deze tas zorgen ervoor dat de flap altijd gemakkelijk dicht valt. Met de aluminium knop draait u de tas weer open. De Clik Elite Magnesian 20 is ideaal voor een dag op pad in de stad of in de natuur, door weer en wind!
Afmetingen
(H x B x D) 23.5 x 33 x 19.10 cm Deze tas is in meerdere kleuren en maten verkrijgbaar. Op de Clik Elite tassen heeft u een levenslange garantie.
Specificaties
Merk Clik Elite
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Clik Elite CE722TR Magnesian 20 trillium of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice