Swarovski CL Companion 10x30 Nomad
Swarovski CL Companion 10x30 Nomad

Normale prijs: 2.269,00

Special Price 1.837,00

Swarovski CL Companion 10x30 Nomad

Normale prijs: 2.269,00

Special Price 1.837,00

Binnenkort beschikbaar

Of 612,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 60,93 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Swarovski CL Companion 10x30 Nomad

Swarovski CL Companion 8x30 Nomad

De Swarovski CL Companion Nomad 10 x 30 is een kijker met een zeer hoog kijkcomfort, intuïtieve bediening en een indrukwekkende beeldkwaliteit. Het design is compact en door de perfecte ergonomie ligt de kijker heerlijk in de hand. De kijker is afgewerkt met een lederen ommanteling in een prachtige donkerbruine kleur. Handgemaakt in Oostenrijk. Het leer dat wordt gebruikt is plantaardig gelooid runderleer. Het leer wordt behandeld voordat het de fabriek verlaat, echter maken de natuurlijke eigenschappen van leer deel uit van de afwerking. Iedere kijker is dus uniek!

Deze kijker heeft een vergrotingsfactor van 10x en een lensdiameter van 30 mm. Een gezichtsveld van 108 meter geeft een compleet beeld. Het grote gezichtsveld en volledig randscherp beeld garanderen kijkcomfort. Scherpstellen gaat eenvoudig d.m.v. een gepatenteerd centraal geplaatst stelwiel met geïntegreerde dioptrie-correctie. Afzonderlijk instelbare oogschelpen bieden ook brildragers een volledig blikveld, en zijn daarnaast eenvoudig te verwijderen om te reinigen.

Luxe set

De eigenheid, kwaliteit en exclusiviteit van de CL Companion NOMAD worden geaccentueerd door de meegeleverde accessoires. Deze verrekijker wordt geleverd met een draagriem, tas en bijenwas. De draagriem en field bag zijn vervaardigd van het allerbeste leer. Met het bijenwas houdt je het leer zacht en soepel. De bijzondere verpakking is gemaakt van onbehandeld, geolied eikenhout uit duurzaam beheerde bossen.

“Strenge normen, uitzonderlijk vakmanschap en toekomstgerichte industriële technologieën komen samen in de CL Companion NOMAD, een kijker voor mensen die het leven met al hun zintuigen willen ervaren en de wereld vanuit een nieuw perspectief willen ontdekken. Mensen die veel waarde hechten aan kwaliteit en design, die in het moment leven en ervan genieten, en zo van elke dag een bijzondere dag maken”, antwoordt Carina Schiestl.

Specificaties
Merk Swarovski
Soort Binoculair
Lengte 130 mm
Hoogte 6 cm
Breedte 12 cm
Gewicht 500 gram
Prismatype Dakkant
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Vergroting min (x) 10
Vergroting max (x) 10
Lensdiameter (mm) 30
Uittredepupil (mm) 3
Schemergetal 17.3
Eyerelief (mm) 16
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3
Gezichtsveld op 1000 meter 108
Gezichtsveld max (meter) 6.2
Verrekijker gebruik Vogelobservatie, Safari en natuur, Topkwaliteit
Garantie 10
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Swarovski CL Companion 10x30 Nomad of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice