CE717BS Clik Elite Traveler blue sapphire
CE717BS Clik Elite Traveler blue sapphire
59,95

CE717BS Clik Elite Traveler blue sapphire

59,95

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving CE717BS Clik Elite Traveler blue sapphire

Clik Elite Traveler - Blue sapphire

Een compacte, handige schoudertas waarbij u alles in de buurt heeft; op het eerste gezicht verwacht u het niet, maar deze Clik Elite Traveler heeft genoeg ruimte voor uw spiegelreflexcamera en nog veel meer. Er is plaats voor een extra lens of flitser, documenten of een boek. Erg gemakkelijk dus om mee te nemen als handbagage tijdens vliegreizen. De tas is in drie verschillende vakken ingedeeld en elk compartiment is stevig gevoerd. De meeste standaard spiegelreflexcamera's passen in het compartiment voor de camera.

Extra media pocket

Waarschijnlijk kunt u niet meer zonder uw iPad of ander soort tablet. Daarom heeft de Clik Elite Traveler in de flap een handige rits waarin gemakkelijk een tablet past. Daarnaast is er een handig opbergvak voor kleinere media zoals een PDA of een kleine fotocamera.

Veilig en snel afsluiten

Dankzij de magnetische sluitingen van de buitenste flap, is de tas op een veilige en snelle manier af te sluiten. Kortom; de Clik Elite Traveler biedt veel mogelijkheden en is een compacte en veilige om bijvoorbeeld mee op reis te nemen. En wanneer u uw camera plotseling nodigt hebt, heeft u hem in een handomdraai uit de tas gepakt.

Afmetingen
  • (H x B x D): 30 x 22 x 13cm

De schoudertas is in meerdere kleuren verkrijgbaar. De tas is door de fabrikant 'grey' genoemd. De kleur van de tas is echter olijfkleurig. Op de Clik Elite tassen heeft u een levenslange garantie.

Specificaties
Merk Sony
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over CE717BS Clik Elite Traveler blue sapphire of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice