Caruba Selfie Stick Large - Orange
Caruba Selfie Stick Large - Orange
29,95

Caruba Selfie Stick Large - Orange

29,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Selfie Stick Large - Orange

Caruba Selfie Stick Large - Orange

De Caruba Selfie Stick Large Roze is een handig uitschuifbaar handstatief ideaal voor het maken van creatieve selfies en video's met je smartphone, action cam of compact camera. De stick is aan het uiteinde voorzien van een drie-polige GoPro compatibele mount waarop je de meegeleverde smartphonehouder of de houder met 1/4" schroef kunt bevestigen. De smartphonehouder is voorzien van rubberen bekleding om krassen op de behuizing van je smartphone te voorkomen. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter. De Caruba Selfie Stick Large is in lengte verstelbaar van 30 tot 114 centimeter.

Handige bluetooth-afstandsbediening voor iOS en Android en ministatief
Een handige bluetooth-afstandsbediening wordt meegeleverd waarmee je jouw iOS of Andoird smartphone op afstand kunt bedienen. Het handvat is voorzien van een 1.4" schroefdraadaansluiting waarop je het meegeleverde ministatief kunt aansluiten. In combinatie met de bluetooth-afstandsbediening geeft je dit veel creatieve mogelijkheden voor het maken van bijzondere foto's, video's en natuurlijk selfies.De Caruba Selfie Stick Large Roze is een handig uitschuifbaar handstatief ideaal voor het maken van creatieve selfies en video's met je smartphone, action cam of compact camera. De stick is aan het uiteinde voorzien van een drie-polige GoPro compatibele mount waarop je de meegeleverde smartphonehouder of de houder met 1/4" schroef kunt bevestigen. De smartphonehouder is voorzien van rubberen bekleding om krassen op de behuizing van je smartphone te voorkomen. De houder is geschikt voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter. De Caruba Selfie Stick Large is in lengte verstelbaar van 30 tot 114 centimeter.

Aanvullende handleiding
- Voor smartphones met een breedte van 5.5 tot 8.4 centimeter
- Inclusief bluetooth-afstandsbediening en ministatief 
- Ook te gebruiken met action cams en wat kleinere compact camera's 
- Voorzien van 1/4" statiefschroefdraad in het handvat 
- Rubberen bekleding tegen krassen 
- Gemakkelijk in gebruik en zeer compact 
- Bluetooth-afstandsbediening 
- Keycord voor afstandsbediening 
- Houder voor afstandsbediening 
- Universele smartphonehouder 
- Ministatief 
- Polsriem

Specificaties
Merk Caruba
Geschikt voor merk Universeel
Lengte 30 - 114 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Selfie Stick Large - Orange of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice