Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm
Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm
9,95

Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm

9,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm

Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm

De Caruba Reverse Adapter Ring 55-72mm is ontworpen om u de mogelijkheid te geven een tweede lens omgekeerd op de originele lens te bevestigen. Deze techniek wordt gebruikt in de macro-fotografie voor het verkrijgen van hoogkwalitatieve macrobeelden met een hoge resolutie en scherpte. Macrofotografie kan worden bereikt door een lens omgekeerd op de standaard gemonteerde lens te monteren. U schroeft deze macro coupler adapter ring gewoon in de filterschroefdraad van beide objectieven.

De vergrotingsfactor wordt berekend door de brandpuntsafstand van de normaal gemonteerde lens door de brandpuntsafstand van de omgekeerde lens te delen (bijvoorbeeld wanneer een 18mm lens omgekeerd is gemonteerd op een 300mm lens dan is de reproductie ratio 16:1). Het gebruik van automatische focus is niet aan te raden als de eerste lens niet van het interne-focus type is, omdat het extra gewicht van de reverse-gemonteerde lens schade aan het autofocus mechanisme kan toebrengen. De werkafstand is aanzienlijk minder dan normaal.

Specificaties
Merk Caruba
Filtermaat (mm) 55
Filtermaat naar (mm) 72
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Omkeerring Macro 55mm-72mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice