Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom
Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom
€ 39,00

Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom

€ 39,00

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

  • Gratis bezorging vanaf €50,-
  • Ma-do 23:59 besteld is morgen in huis
  • De mooiste fotozaak van Nederland
  • Echt advies van onze experts
  • Klanten geven Cameraland.nl een 9,4
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom

Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom

De Caruba Extension Tube (tussenring) heeft een dikte van 25mm en is geschikt voor camera's en objectieven met een Sony A vatting. Tussenringen hebben geen optische elementen en daardoor is het mogelijk om onderwerpen groter én van dichterbij in beeld te brengen, zonder de kwaliteit van het beeld negatief te beïnvloeden. De tussenringen hebben een chromen vatting. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken. Wel is het aan te raden om handmatig scherp te stellen, omdat de scherpte erg nauw luistert.

Elk objectief heeft een minimale scherpstelafstand. Als je een extension tube, of zogeheten tussenring, tussen het objectief en de camerabody plaatst wordt de minimale scherpstelafstand kleiner. Hoe groter de brandpuntsafstand van de tussenring, hoe dichterbij je kunt komen. Dit is perfect voor macrofotografie of voor het maken van bijzondere close-ups.

Specificaties
Merk Caruba
Dikte tussenringen 25 mm
Aantal tussenringen 1
Lensmount Sony Reflex (A-mount)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Tussenring 25mm voor Sony A Chroom of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice