Caruba Tussenringenset voor Canon M Chroom
Caruba Tussenringenset voor Canon M Chroom
84,95

Caruba Tussenringenset voor Canon M Chroom

84,95

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Caruba Tussenringenset voor Canon M Chroom

Caruba Tussenringenset Canon M Chroom

De Caruba Extension Tube set voor camera's en objectieven met een Canon M vatting bestaat uit drie tussenringen die afzonderlijk van elkaar te gebruiken zijn, maar ook gecombineerd kunnen worden. De tussenringen hebben geen optische elementen en daardoor is het mogelijk om onderwerpen groter én van dichterbij in beeld te brengen, zonder de kwaliteit van het beeld negatief te beïnvloeden. De tussenringen hebben een chromen vatting. Opties zoals de automatische scherpstelling en TTL lichtmeting blijven gewoon werken. Wel is het aan te raden om handmatig scherp te stellen, omdat de scherpte erg nauw luistert.

Elk objectief heeft een minimale scherpstelafstand. Als je een extension tube, of zogeheten tussenring, tussen het objectief en de camerabody plaatst wordt de minimale scherpstelafstand kleiner. Hoe groter de brandpuntsafstand van de tussenring, hoe dichterbij je kunt komen. Dit is perfect voor macrofotografie of voor het maken van bijzondere close-ups.

Deze set bestaat uit drie ringen van 10, 16 en 21 mm en is geschikt voor met camera's met een Canon M vatting.

Specificaties
Merk Caruba
Dikte tussenringen 55 mm
Aantal tussenringen 3
Lensmount Canon M Systeemcamera (EF-M)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Caruba Tussenringenset voor Canon M Chroom of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice