Carl Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony E-Mount
Carl Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony E-Mount

Normale prijs: 1.340,00

Special Price 1.190,00

Carl Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony E-Mount

Normale prijs: 1.340,00

Special Price 1.190,00

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Tot €250 korting op ZEISS objectieven!

Ontvang nu tijdelijk tot maar liefst €250 korting op verschillende ZEISS objectieven! Deze actie loopt t/m 15 september 2019. De korting is al verrekend in de huidige prijs.. Klik hier voor meer informatie.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Carl Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony E-Mount

Zeiss Batis 2/40 CF

Lichtgewicht groothoeklens, snelle autofocus, korte scherpstelafstand: met een vaste brandpuntsafstand van 40 millimeter is deze lens uitstekend voor de toepassingen met een standaard brandpuntsafstand, evenals voor bepaalde opnamesituaties met lichtgewicht groothoeklenzen. Een lens voor alle doeleinden die buitengewone beeldkwaliteit biedt, waardoor ze ideaal is voor close-ups.

Dankzij de korte scherpstelafstand van amper 24cm, gecombineerd met de middelmatige groothoekbeeldweergave is de CloseFocus-lens (CF) uitstekend voor tal van verschillende toepassingen. Dankzij het hoge micro-contrast en de initiële lensopening van f/2.0 kan de lens perfect individuele voorwerpen weergeven. Met de ZEISS Batis 2/40 CF op jouw camera ben je steeds klaar voor die belangrijke momenten, ongeacht wat er jouw richting uitkomt. En wanneer je maar één lens wilt meenemen, is deze lens de beste voor de fotograaf met het oog voor het bijzondere.

De ZEISS Batis autofocuslenzen werden speciaal ontwikkeld voor spiegelloze, volbeeldsensorcamera's van Sony. Ze werden aangepast om samen met de camera een compact, lichtgewichtsysteem te vormen dat niets moet inboeten qua prestaties. De lenzen zijn volledig compatibel met alle E-mount-camera's en bieden niet enkel snelle, stille autofocus maar ook bescherming tegen stof en weersomstandigheden. Het vernieuwende OLED-display maakt creatieve fotografie mogelijk door afstand en scherptediepte te tonen zodat het focusbereik steeds perfect kan worden ingesteld. De snelle, vaste brandpuntsafstanden van de ZEISS Batis-familie bieden vlekkeloze beeldweergave dankzij hun volledig vernieuwde optische ontwerp. De legendarische ZEISS T* antireflecterende laag, gecombineerd met meer dan 125 jaar ervaring in lensontwikkeling en de nieuwste technologieën, zorgen ervoor dat elk moment dat vastgelegd werd met een ZEISS Batis-lens, die buitengewone ZEISS-look biedt.

Specificaties
Merk Carl Zeiss
Lensmount Sony Systeemcamera (E-mount)
Weersbestendig Spatwaterdicht, Stofdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 67
Diameter/doorsnede 91 mm
Lengte 93 mm
Gewicht 361 gram
Type lens Standaard
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 40
Maximale brandpuntsafstand (mm) 40
Lenselementen 9
Lensgroepen 8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.0
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.3
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 24
Geschikt voor type sensor APS-C & Full Frame
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Carl Zeiss Batis 40mm f/2.0 CF Sony E-Mount of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice