Capture One Pro 21 Fujifilm
Capture One Pro 21 Fujifilm

Normale prijs: 229,00

Special Price 159,00

Capture One Pro 21 Fujifilm

Normale prijs: 229,00

Special Price 159,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 53,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Capture One Pro 21 Fujifilm

Je ontvangt nu bij aanschaf van Capture One Pro 21 een gratis upgrade naar Capture One Pro 22. Zodra het nieuwe programma verschijnt kan je automatisch upgraden!

Wanneer je dit artikel bestelt, ontvang je van ons binnen twee werkdagen per email een activeringscode. Deze versie is alleen compatibel met Fujifilm digitale camera's.


Krachtige bewerkingssoftware

Capture One 21 is een krachtig programma voor het bewerken van digitale foto's. De 21 versie biedt een verbeterde bediening en workflow en veel nieuwe mogelijkheden. Het programma is voorzien van verbeterde tooltips en tutorials die je direct in de software kan oproepen. Dat moet het gemakkelijker maken om Capture One te leren kennen. Met ProStandard-kleurprofielen introduceert Capture One 21 een kleurtechnologie die de authentieke kleuren intact houdt. Dat moet ongewenste tintveranderingen bij het toepassen van aanpassingen voorkomen. Dankzij de nieuwe HEIC-ondersteuning kan Capture One werken met camera’s van vandaag en morgen.

Nieuw in Capture One Pro 21

  • Sneller bewerken: Met Speed ​​Edit werk je zonder een schuifregelaar op de interface aan te raken. Je houdt eenvoudig de sneltoetsen ingedrukt en scrolt, sleept of gebruikt de pijltoetsen om snelle bewerkingen uit te voeren. Op deze manier kan je ook meerdere foto’s tegelijk aanpassen.
  • Waas verwijderen: Elimineer zweem en de meest ongewenste atmosferische weersomstandigheden door slechts één schuifregelaar te verplaatsen. De Dehaze-tool maakt gebruik van diepgaande analytische algoritmen om parameters als contrast te beoordelen en automatisch aan te passen.
  • Sneller fotobeheer: Dankzij updates is Capture One sneller en krachtiger dan ooit in het importeren, zoeken en doorbladeren van foto’s.
  • Verbeterde import: Je kan nu makkelijker de beelden selecteren die je wilt importeren. Bovendien kan je foto’s uit verschillende mappen tegelijk importeren.
  • Verbeterde tooltips: Beweeg over een tool voor een snelle uitleg van zijn werking en krijg links naar meer informatie.
  • Leren: De Leren-knop geeft gebruikers toegang tot een samengestelde selectie van tutorials.
  • HEIC-ondersteuning.
  • ProStandard-profielen.
  • Penselen finetunen: Het is nu mogelijk om de grootte, hardheid, dekking en flow van elk penseel te wijzigen.

Foto's met zo min mogelijk ruis

Behoud kleuren en details bij het fotograferen met hoge ISO. Dankzij de verbeterde ruisonderdrukking, start je het bewerken van jouw afbeeldingen met een betere kwaliteit, zelfs voordat je aanpassingen aanbrengt.

Nauwkeurige kleurbewerking met Capture One Pro 21

Bewerk kleuren sneller met de nieuwe Basic Color Editor die compact en gebruiksvriendelijk is. Klik ergens op de foto en sleep om de tint, verzadiging en helderheid van alle kleuren aan te passen, of bewerk ze met de intuïtieve schuifregelaars. Voor meer controle zijn de geavanceerde Advanced Color Editor en Skin Tone tools beschikbaar.

High Dynamic Range tool

Doe meer met contrast en helderheid dankzij de nieuwe tool High Dynamic Range van Capture One Pro 21. Herstel highlights, versterk schaduwen, maak de zwarttinten donkerder of versterk de helderste delen van je foto's, dit alles in één tool.

Gemakkelijk en flexibel bijsnijden

Visualiseer en transformeer je crops eenvoudig dankzij de zichtbare handgrepen in de nieuwe Crop tool. Snijd direct vanuit het midden bij, roteer de crop of vergrendel de beeldverhouding met aanpassingstoetsen.

Sorteer je foto's in een handomdraai

Bespaar tot 50% van je toetsaanslagen bij het sorteren van afbeeldingen, schakel "naar volgende" in om automatisch naar de volgende foto te gaan wanneer je ze beoordeelt of tagt. Werk met sets, zodat je eenvoudig meerdere afbeeldingen tegelijkertijd bekijkt en grote projecten in een handomdraai beheert.

Scroll voor snelheid

Werk snel en intuïtief. Blader eenvoudig door al je tools en zet je favorieten bovenaan voor directe toegang.

Sneller werken in lagen

Kopieer eenvoudig specifieke lagen tussen foto's, inclusief foto's in verschillende formaten en afmetingen, zonder de bestaande lagen op de bestemmingsfoto te vervangen.

Bewerk spectaculaire DNG-bestanden met Capture One Pro 21

Haal de meest nauwkeurig kleuren scherpste details uit elk cameramodel, drone of smartphone die DNG-bestanden vastlegt.

Geniet van de soepelste fotobewerkingservaring

Maak een groot verschil in je workflow met kleine updates. In Capture One Pro 21 is tekst toegevoegd aan de pictogrammen, zodat je tools snel vindt. Masking tools zijn eenvoudig toegankelijk en het clipboard voor aanpassingen is vereenvoudigd. Bovendien hebben de thumbnails een hogere resolutie gekregen en pas je de achtergrondkleur van de viewer met één muisklik aan.

Toetsenbord sneltoetsen

Bewerk sneller met nieuwe standaard sneltoetsen voor zoom, volledig scherm, Focus Mask en nog veel meer. Pas de sneltoetsen verder aan om jouw ideale workflow te creëren.
Specificaties
Merk Capture One
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS, Windows
Menutaal Engels, Nederlands
Media Licentie
Soort Bewerking, Fotoalbum, Media Management, Photo Plugins, RAW verwerking
Software voor Foto
Uitvoering Licentie, Volledige versie
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Capture One Pro 21 Fujifilm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice