Canon XA11 BP-820 Powerkit
Canon XA11 BP-820 Powerkit
1.319,00

Canon XA11 BP-820 Powerkit

1.319,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 439,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 43,75 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon XA11 BP-820 Powerkit

Canon XA11 videocamera BP-820 Powerkit

De professionele Canon XA11 videocamera is een compacte full HD-videocamera met krachtige prestaties, ontworpen voor het maken van reportagestijl opnames. Deze Powerkit bevat niet één, maar twee accu's. De camera biedt een opvallende combinatie van draagbaarheid, beeldkwaliteit en professionele aansluitmogelijkheden. De Canon HD-zoomlens met twintig keer optische zoom en de HD CMOS Pro beeldsensor zorgen voor een uitstekende beeldkwaliteit bij weinig licht. Deze kleine en lichte camcorder voldoet aan alle kwaliteits- en prestatie-eisen die nodig zijn voor toepassingen zoals nieuwsgaring, onderwijs en documentaires.

Uitstekende prestatie bij weinig licht

De Canon XA11 beschikt over een lens die is uitgerust met Hi-UID glas om chromatische aberraties te verminderen. Voor beeldverwerking wordt gebruikgemaakt van de DIGIC DV4 beeldprocessor voor geoptimaliseerde eigenschappen bij weinig licht. De Wide DR modus biedt dan ook een zeer groot dynamisch bereik met rijke details in zowel de schaduwpartijen als in de hooglichten zonder dat het beeld hierbij overbelicht wordt. In de Dynamic IS modus is een vijf-assige beeldstabilisatie actief.

Uitgebreide slow motion mogelijkheden

De ingebouwde slow motion en timelapse-functie maken opnames met een snelheid van 0.4 tot maar 1200 keer mogelijk. De opgenomen beelden worden opgeslagen als AVCHD of MP4 waarbij verschillende framesnelheden instelbaar zijn. Bovendien kun je dankzij de dubbele SDHC en SDXC compatibele geheugenkaartsleuven simultaan of in twee verschillende bestandsformaten opnemen.

Connectiviteit
De Canon XA11 is uitgerust met twee XLR-ingangen voor professionele audio, een koptelefoonaansluiting, een HDMI-uitgang en optioneel ook GPS-ondersteuning.
Kenmerken
  • HD-lens met 20x optische zoom
  • 3.0" touchscreen voor een gebruiksvriendelijke bediening
  • Handmatige instellingen en full HD-opnamemogelijkheden
  • Ergonomisch en draagbaar ontwerp met afneembare handgreep
  • XLR-ingangen met handmatige Gain Control en fantoomvoeding
  • Voorzien van dubbele geheugenkaartsleuven
Specificaties
Merk Canon
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon XA11 BP-820 Powerkit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice