Canon WP-DC54 Onderwaterhuis voor Canon G7X
Canon WP-DC54 Onderwaterhuis voor Canon G7X
199,00

Canon WP-DC54 Onderwaterhuis voor Canon G7X

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon WP-DC54 Onderwaterhuis voor Canon G7X

WP-DC54 onderwater behuizing voor de Canon G7 X camera


Met deze onderwater behuizing voor de Canon GX7 compact camera kun je probleemloos foto's maken tot op een diepte van 40 meter. Je camera blijft prima bedienbaar; alle belangrijke functies blijven uitstekend toegankelijk. Zelfs de ingebouwde pop-up flitser kun je blijven gebruiken, eventueel kun je de meegeleverde diffuserplaat gebruiken. Met de diffuser maak je het licht wat zachter en voorkom je harde schaduwen.

Specificaties
Merk Canon
Soort protectie accessoire Onderwaterhuis
Productbeoordelingen
1 reviews
“Fijn voor onderwater fotografie”
Beoordeling door Esther (geplaatst op 20-10-2018)
Prestatie
Design
Kwaliteit
Tijdens mijn duikvakantie heb ik gebruik gemaakt van de behuizing. De behuizing is makkelijk te bevestigen en de knopjes blijven ook eenvoudig te bedienen. Ik was bang dat de behuizing ervoor zou zorgen dat de kwaliteit van mijn beelden achteruit zou gaan. Dit was niet het geval. Het design was echter niet heel mooi, maar wel heel handig.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon WP-DC54 Onderwaterhuis voor Canon G7X of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.