Canon Selphy CP1000 - wit
Canon Selphy CP1000 - wit
89,00

Canon Selphy CP1000 - wit

89,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Selphy CP1000 - wit

Canon Selphy CP1000 printer

De Canon Selphy CP1000 is een zeer compacte printer waarmee je moeiteloos hoogwaardige afdrukken maakt. Door het compacte ontwerp kun je de printer makkelijk kwijt op je bureay, maar door het gewicht van minder dan 1 kilogram kun je deze ook uitstekend meenemen op locatie. De Selphy CP1000 heeft een kantelbaar 2.7" TFT display met een zeer overzichtelijk en gebruiksvriendelijk menu.

Op reisformaat

De Selphy CP1000 heeft een compact formaat van 18 x 13,5 x 6 cm, waardoor hij op ieder bureau past, maar ook in je tas of koffer. Met zijn 840 gram is het een van de lichtste printers op de markt. Verder is de Selphy CP1000 eenvoudig in gebruik. Op het kantelbare LCD-scherm van 2,7" kan je overzichtelijk de printer instellen en vooraf bekijken hoe de foto gaat worden. Handige software zorgt ervoor dat je de foto kunt corrigeren en aanpassen qua formaat. Daarvoor heeft de printer maar liefst 43 templates beschikbaar.

Printen in fotolabkwaliteit

Dankzij een geavanceerde dye-technologie, die 16.7 miljoen kleuren hoge-resolutie-prints kan maken, ben je verzekerd van een uitstekende printkwaliteit. De Auto Image Optimize functie van de Canon Selphy SP1000 optimaliseert de helderheid van afbeeldingen door de intensiteit van blauwe luchten en zonsondergangen te versterken, kleurzweem en contrasten te corrigeren en zelfs ruis te verminderen en rode-ogen te verwijderen. Met de Smooth Skin modus kunnen onvolkomenheden in het gezicht worden verminderd, zodat je strakende portretten krijgt.

Prints blijven een leven lang mooi

Je kunt gebruik maken van vier verschillende opties voor de afwerking van prints door de hoeveelheid warmte te wijzigen die de printkop voor het inktlint gebruikt. Een speciale coating beschermt elke print tegen spetters, morsen en verkleuren, waardoor prints tot wel 100 jaar mooi blijven wanneer ze in een album worden bewaard. Je kunt zelfs kiezen tussen 3 afwerkingen in zijdeglans om vingerafdrukken te voorkomen en je prints dezelfde uitstraling te geven als traditionele fotolabprints, zonder consumables te hoeven verwisselen.

Pasfoto's volgens officiële normen

De Canon CP1000 is uitgersut met een speciale pasfotofunctie. Je maakt nu een portretfoto en stuurt hem via PictBridge naar de printer. Je past de afmetingen aan naar het gewenste formaat en drukt op de knop. Binnen 47 seconden liggen je pasfoto's voor je neus. Behalve via PictBridge kun je ook printen van een USB-stick of vanaf een geheugenkaart. De CP1000 accepteert zowel Compactflash als SD-kaarten en Micro-SD via een adapter. Let op! Deze printer heeft geen WIFI. Als je een Canon CP printer wil hebben die wel WIFI heeft, heb je de CP1200 nodig.

Specificaties
Merk Canon
Hoogte 60 mm
Diepte 135 mm
Breedte 178 mm
Gewicht 840 gram
Type display Vast display
Formaat display (inch) 2.7
Type printer Fotoprinter
Aantal papierlades 1
Energieverbruik standby (Watt) 4
Energieverbruik (Watt) 60
Maximaal papierformaat 10x15cm
Maximale afdrukresolutie (dpi) 300 x 300
Afdrukopties Afdrukken vanaf sd kaart, Afdrukken vanaf usb media, Foto's afdrukken, Randloos afdrukken
Ondersteunde papierformaten 100 x 148 mm, 22 x 17.3mm (met optionele papiercassette), 50 x 50 mm, 86 x 54mm
Achterinvoer Nee
Scanfunctie Nee
Ondersteunde besturingssystemen Mac OS X 10.8 of hoger, Windows 10, Windows 7, Windows 8.1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Selphy CP1000 - wit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice