Canon Mount Adapter EF-EF-M
Canon Mount Adapter EF-EF-M
109,00

Canon Mount Adapter EF-EF-M

109,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 36,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Mount Adapter EF-EF-M

Canon Mount Adapter EF-EOS M

De Mount Adapter EF-EOS M maakt het mogelijk om objectieven met een EF of EF-S vatting op een EOS M camera te monteren. Het bijzondere is dat alle functies, zoals de AF en beeldstabilisatie gewoon door worden gegeven!

Intelligente adapter

Bezit je een Canon EOS met de nodige objectieven? Door de Mount Adaper EF-EOS M wordt aanschaf van een EOS M - een systeemcamera met EOS-eigenschappen - heel interessant. Je kunt deze compacte en lichte camera altijd meenemen en ook nog eens je geliefde lenzen met EF of EF-S vatting op deze camera gebruiken. De adapter is intelligent waardoor alle functies: autofocus, beeldstabilisatie en EXIF-informatie doorgegeven worden, waardoor je deze zaken niet handmatig hoeft in te stellen.

De Mount Adapter wordt geleverd inclusief een afneembare statiefhouder. Die is bedoeld voor gebruik met zware objectieven die anders te veel druk op de bajonet en de statiefaansluiting van de camera zouden geven.

Specificaties
Merk Canon
Cameramount Canon Systeemcamera (EOS-M)
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Mount Adapter EF-EF-M of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice