Canon Legria HF R806 - Zwart
Canon Legria HF R806 - Zwart
269,00

Canon Legria HF R806 - Zwart

269,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Legria HF R806 - Zwart

Canon Legria HF R806 - Wit

De Legria HF R806 is een handige, compacte en betaalbare camcorder met een groot zoombereik, een geweldige Full HD filmkwaliteit en optische beeldstabilisatie. Deze camcorder biedt verschillende interessante functies, zoals Framing Assistant en de mogelijkheid om fast en slow motion opnamen te maken.

Van 33mm groothoek tot 1853mm tele

De Legria biedt een uitstekende beeldkwaliteit van 1920 x 1080 pixels, oftewel Full HD. Het 32-voudige zoombereik loopt (omgerekend) van 33mm groothoek tot maar liefst 1056mm. Hierdoor kun je elke opnamesituatie aan, of het nu gaat om een groepsopname of de bewoners van een vogelnestje, je krijgt het scherp en gedetailleerd in beeld! Met de Advanced Zoom functie kun je het zoombereik zonder noemenswaardig kwaliteitsverlies nog vergroten tot 57x, oftewel 1881mm!.

Beeldstabilisatie

De Intelligent IS met Advanced Dynamic 5-assige beeldstabilisatie zorgt ervoor dat trillingen en plotselinge bewegingen gecorrigeerd worden waardoor je films zelfs in de uiterste telestand veel scherper en stabieler zijn. Je kunt je statief dus meestal gewoon thuislaten. De kleinste instelafstand is 10 centimeter waardoor je indrukwekkende close-ups van bijvoorbeeld vlinders en bloemen kunt maken.

Perfecte handligging

De Legria is zo licht dat ook bij langdurig filmen geen vermoeidheidsverschijnselen optreden. De camera ligt perfect in de hand en je bedient de camera via het grote (3 inch) uitklap- en draaibare aanraakscherm. Door de krachtige meegeleverde accu kun je urenlang filmen zonder op te hoeven laden. De lens heeft een hoge lichtsterkte van F1.8-4.5, waardoor je nog bij heel weinig omgevingslicht zonder extra verlichting kunt filmen. Is er toch te weinig licht, schakel dan de Nachtmodus in, waardoor de camera op kan nemen bij 0,4 lux. Zeg maar kaarslicht!

Framing Assistant

Een van de handige functies is Framing Assistant waarbij de camera even terugzoomt naar groothoek. Bij gebruik van een groot zoombereik is het soms moeilijk om de plaats van het onderwerp te bepalen. Gebruikers van kijkers en telescopen weten wat we bedoelen; waar zit die vogel ook al weer? Even terugzoomen met de Framing Assist knop en je ziet waar het onderwerp zich bevindt. Richt de camera opnieuw tot het kader over het onderwerp valt, laat de knop los en je hebt het onderwerp perfect in beeld.

Fast en slow motion

Je kunt indrukwekkende effecten krijgen door gebruik van de fast en slow motion. Je kunt kiezen uit een hele reeks beeldsnelheden: 1/2x, 2x, 4x, 10x, 20x, 60x, 120x, 300x, 600x en 1200x. Interessant zijn ook de Cinema Look filters waarmee je filmische effecten aan je opnamen toe kunt voegen. Experimenteren maar!

Specificaties
Merk Canon
Type videocamera Camcorder
Breedte 53 mm
Diepte 116 mm
Hoogte 58 mm
Opties Beeldstabilisatie, Gezichtsherkenning
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, Mini HDMI, Mini USB
Afstandsbediening Nee
Processor DIGIC DV4
Video resolutie Full HD
Video compressie AVCHD, MP4
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 35
Timelapsefunctie Ja
Inclusief gimbalhoofd Nee
Audio opties Aansluiting hoofdtelefoon, Ingebouwde microfoon, Ingebouwde speakers
Type sensor 1/4.85"
Resolutie (megapixels) 3.28
Maximale fotoresolutie (pixels) 1920 x 1080
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4.5
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.8
Digitale zoom 1140
Maximale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 1853
Minimale brandpuntsafstand in 35mm (mm) 32.5
Maximale brandpuntsafstand (mm) 89.6
Minimale brandpuntsafstand (mm) 2.8
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 1
Optische zoom 32
Type display Draaibaar display, Touchscreen
Aantal pixels display 230000
Formaat display (inch) 3
Model Accu BP-727
Capaciteit (mAh) 2685
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Aantal geheugenslots 1
UHS type UHS-I
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Legria HF R806 - Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice