Canon Legria HF G26 Power Kit
Canon Legria HF G26 Power Kit
899,00

Canon Legria HF G26 Power Kit

899,00

Binnenkort beschikbaar.

Of 299,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 29,82 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Legria HF G26 Power Kit

Canon Legria HF G26 Power Kit - Perfecte Full HD camcorder

Ben je op zoek naar een compacte, degelijke Full HD camcorder met een flink zoombereik, bekijk dan beslist de Canon Legria HF G26. Deze videocamera beschikt over een perfecte beeldkwaliteit, veel mogelijkheden en een hoogwaardige, lichtsterke lens met 20x zoom.

Full HD

Ondanks de aanwezigheid van Ultra HD 4K is er toch opvallend veel vraag naar camcorders met Full HD. Deze resolutie is meer dan voldoende voor het maken van prachtige opnamen van vakanties maar ook voor professionele opdrachten. Opdrachtgevers willen doorgaans beelden in maximaal Full HD-resolutie, bijvoorbeeld voor gebruik tijdens presentaties, op websites en voor broadcasting.

De Legria HF G26 is een compacte, veelzijdige en handig te bedienen camcorder die perfecte beelden in Full HD schiet. Door de aanwezigheid van een hoogwaardige HD CMOS-sensor met hoge gevoeligheid is de beeldkwaliteit opvallend hoog. Bij moeilijke lichtomstandigheden en/of hoge contrasten kun je beeldkwaliteit nog aanmerkelijk verhogen door het gebruik van de Wide DR en Highlight Priority functies.

Veelzijdig zoombereik

De Legria HF G26 is heel compleet uitgerust. De lens heeft een (omgerekende) groothoekstand van 28.8mm en een twintigvoudig zoombereik, waardoor je over een maximale telestand van 576mm beschikt. Door dit grote zoombereik is de camera perfect voor elk onderwerp, of het nu gaat om een reportage in een kleine ruimte, een interview of het filmen van schuwe of gevaarlijke dieren.

Het zoombereik is digitaal nog uit te breiden tot 400x en Canon levert optioneel ook een tele- (TL-H58) en een groothoekconverter (WD-H58), waarmee je het bereik kunt uitbreiden van 20 tot 864mm! Door de effectieve beeldstabilisatie, een combinatie van de Optical Image Stabilizer en Intelligent IS, kun je - zelfs bij de uiterste telestand - uit de hand werken, zodat je geen statief mee hoeft te slepen.

Lichtsterk

De lens heeft een hoge lichtsterkte van F1.8 tot F2.8 zodat je ook bij weinig licht zonder extra lampen kunt werken. De camera kan al bij een minimale lichthoeveelheid van 1 lux filmen en in de nachtmodus is dat zelfs 0.1 lux! Het diafragma heeft 8 afgeronde lamellen waardoor de bokeh - oftewel de weergave van details in de onscherpe achtergrond - zeer fraai is. De minimum instelafstand is 10cm zodat je heel eenvoudig indrukwekkende close-ups van bijvoorbeeld bloemen en insecten kunt maken.

Compleet uitgerust

De Legria HF G26 is heel compleet uitgerust. Je kunt het draaibare 3 inch lcd-scherm of de opklapbare elektronische zoeker gebruiken. Het lcd-scherm beschikt over aanraakfunctionaliteit, je kunt het menu aanpassen met je vinger in het scherm maar ook het scherpstelpunt verplaatsen en de opname starten. Opnamen worden opgeslagen op een SD-geheugenkaartje, de camera heeft twee kaartslots. De HF G26 beschikt over fast en slow motion, je neemt op met een lagere of hogere snelheid (1/2 tot 1200x!) waardoor je prachtige effecten krijgt.

Specificaties
Merk Canon
Type videocamera Camcorder
Breedte 115 mm
Diepte 231 mm
Hoogte 84 mm
Opties Beeldstabilisatie, Gezichtsherkenning, Handmatige belichting, Zelfontspanner
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Mini HDMI, Mini USB
Type accessoireschoen Coldshoe, Hotshoe
Video resolutie Full HD
Video compressie AVCHD, MP4
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale bitrate (Mbps) 28
Type sensor 1/2.84"
Resolutie (megapixels) 2.1
Maximale fotoresolutie (pixels) 1920 x 1080
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Autofocus Ja
Digitale zoom 400
Maximale brandpuntsafstand (mm) 576
Minimale brandpuntsafstand (mm) 26.8
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 1
Optische zoom 20
Type display Draaibaar display
Aantal pixels display 460000
Formaat display (inch) 3
Model Accu BP-820
Geheugenkaart SD Card, SDHC Card, SDXC Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Legria HF G26 Power Kit of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice