Canon Hoekzoeker C
Canon Hoekzoeker C
189,00

Canon Hoekzoeker C

189,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 63,00 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Hoekzoeker C

Canon Hoekzoeker C

Door gebruik van deze hoekzoeker kun je bij een camera zonder uitklapbaar scherm toch vanuit een lage camerapositie fotograferen. De hoekzoeker C is veelzijdig en door de meegeleverde adapter is hij op zo ongeveer elke EOS camera te gebruiken.

Soms wil je fotograferen met de camera op een lage positie, zoals bij macro- en landschapsfotografie. Of misschien voor een mooi creatief effect. Bij een camera met Live View en een uitklapbaar scherm is dat heel gemakkelijk te realiseren. Bezit jij een camera met een vast scherm? Dan zit er niets anders op dan om met je buik in het gras te gaan liggen als je vanuit een lage opnamepositie wilt fotograferen. Of, wacht even, je kunt ook een hoekzoeker overwegen, zoals deze hoekzoeker voor Canon EOS camera's!

Veelzijdig

Je monteert de hoekzoeker C in het oculair van de camera, je kunt de scherpte op je oog aanpassen van -5 tot +3 en er is een rubberen oculair dat invallend licht afschermt. De hoekzoeker levert door het ingebouwde prisma een rechtopstaand beeld dat je in twee vergrotingen kunt bekijken. Bij 1.25x zie je het volledige beeld iets vergroot. Verdraai de hendel naar 2.5x en je ziet het centrale deel 2.5x vergroot zodat je de details en de scherpte kunt checken. De hoekzoeker is draaibaar waardoor je hem zowel bij een horizontaal als een verticaal camerastandpunt gebruiken.

Specificaties
Merk Canon
Type accessoire Hoekzoeker
Type subcategorie Camera
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Hoekzoeker C of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice