Canon EOS R3 PRE-ORDER
Canon EOS R3 PRE-ORDER
100,00

Canon EOS R3 PRE-ORDER

  PRE ORDER
100,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 33,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:

Pre-order product

LET OP! Dit is een pre-order. Zodra de Canon EOS R3 bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. Je betaalt nu 100 euro, het resterende bedrag reken je af zodra de camera bij ons voorradig is. De verwachte prijs en leverdatum zijn vooralsnog onbekend.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon EOS R3 PRE-ORDER


De Canon EOS R3 is een ontworpen om de snelst bewegende actie vast te leggen. Deze full-frame systeemcamera lijkt dan ook speciaal gemaakt te zijn voor het vastleggen van snel bewegende onderwerpen. De EOS R3 is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele gebruikers, door ultra-responsiviteit, hoge gevoeligheid, betrouwbaarheid en duurzaamheid.

De Canon EOS R3 is de eerste EOS met een stacked BSI CMOS-sensor die is ontworpen en geproduceerd door Canon en wordt gecombineerd met de kracht van de DIGIC X-beeldprocessor. Deze combinatie opent de deuren voor hi-speed fotografie en videografie. Schiet 30 fps met volledige AF/AE-tracking en minimale beeldvervorming wanneer je een elektronische sluiter gebruikt.

Controle over alle bewegingen

Scherpstellen is bij de Canon EOS R3 is naar een hoger niveau getild, waardoor je snel bewegende actie nauwkeuriger kunt volgen en scherpstellen. Deze generatie Dual Pixel CMOS AF II kan de ogen en hoofden van onderwerpen betrouwbaar volgen tot wel 30 fps. Het grensverleggende Eye Control AF-systeem stelt je in staat met je ogen het scherpstelpunt te selecteren en te verplaatsen, voor ongekende controle over de AF.

Ultra-responsief

Maak kennis met een nieuwe generatie fotografen die gebruikmaken van Canon's grensverleggende Eye Control AF-systeem. Dit AF Control-systeem is volledig opnieuw ontwikkeld voor de 21e eeuw. Stel je voor dat je het AF-punt met je ogen kunt selecteren en verplaatsen met behulp van de EOS R3-zoeker. Canon's Eye Control AF levert ongekende controle over AF. De op de EOS-1D-serie gebaseerde body van de EOS R3 maakt zeer intuïtieve bediening mogelijk tijdens de meest veeleisende professionele situaties.

Gemaakt voor professionals

De Canon EOS R3 is net zo stof- en waterbestendig als de EOS-1D-serie en biedt hoogwaardige bescherming in de zware weersomstandigheden waarmee professionele fotografen regelmatig te maken krijgen. Maar wat nog beter is, hij beschikt over de geïntegreerde handgreep waar gebruikers van de EOS-1D-serie zo van houden en op vertrouwen, maar in een compacter en significant lichter cameraformaat dan de EOS-1D-serie.

Geavanceerde aansluitmogelijkheden

De Canon EOS R3 is volledig compatibel met de recent aangekondigde Mobile File Transfer-app voor smartphones!

Kenmerken van de Canon EOS R3

  • Ontworpen voor de snelste actie
  • Volledig nieuwe stacked BSI CMOS-sensor
  • DIGIC X-beeldprocessor
  • Nieuwe generatie Dual Pixel CMOS AF II
  • Eye Control AF-systeem
Specificaties
Merk Canon
Inclusief lens Nee
Lensmount Canon Systeemcamera (RF)
Processor DIGIC X
Type camera Systeemcamera
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Type sensor Full Frame
Cropfactor (x) 1
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon EOS R3 PRE-ORDER of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice