Canon EOS 1D X Mark III Body - PRE ORDER
Canon EOS 1D X Mark III Body - PRE ORDER
100,00

Canon EOS 1D X Mark III Body - PRE ORDER

PRE ORDER  

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND

Pre-order product

LET OP! Dit is een pre-order. Zodra de Canon EOS-1D X Mark III bij ons binnenkomt, lopen wij als eerste de pre-order lijst af. Je betaalt nu 100 euro, het overgebleven bedrag reken je af zodra de camera bij ons binnenkomt. De prijs voor de EOS-1D X Mark III is nog niet bekend.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon EOS 1D X Mark III Body - PRE ORDER

Professioneel en snel

De EOS-1D X Mark III is onbetwist het professionele vlaggenschip van Canon. Deze full-frame spiegelreflex is ontworpen voor de hoogste beeldkwaliteit, en door de ultrasnelle autofocus en de seriesnelheid van niet minder dan 20 opnamen per seconde is hij bij uitstek geschikt voor het fotograferen van sport en andere snelle actie.

Nieuwe sensor en processor

Canon meldt dat de camera is ontwikkeld naar aanleiding van ervaringen van fotografen die met de EOS-1D X en de EOS-1D X Mark II werken. Dit zijn gebruikers die vooral sport en wildlife fotograferen, disciplines waarbij fotograaf en camera extreem alert moeten zijn. De EOS-1D X Mark III is een professionele spiegelreflex met een nieuw ontwikkelde full-frame CMOS sensor met Dual Pixel AF technologie, en een eveneens nieuwe krachtige Digic image processor. De beeldkwaliteit van opnames die met hoge ISO waarden zijn geschoten is nu nog hoger, onder meer ideaal bij indoor sport. Het is nu ook mogelijk om te fotograferen in het 10-bits HEIF-bestandsformaat dat een groter dynamisch bereik dan 8-bits JPEG heeft.

Ultrasnelle AF

Canon heeft voor deze camera een ultrasnel en exact werkend autofocussysteem ontwikkeld. Door toepassing van een nieuw algoritme is de stabiliteit en nauwkeurigheid verbeterd, of het nu gaat om stationaire onderwerpen of snel bewegende sporters of vogels. De camera is voorzien van AI (Artificial Intelligence oftewel kunstmatige intelligentie) waarbij Deep Learning Technologie zorgt voor een nauwkeurige scherpstelling bij elke opname.

Dual Pixel AF

Bij gebruik van de zoeker wordt een nieuw ontwikkelde AF-sensor gebruikt die een 28x hogere resolutie gebruikt dan bij de voorganger, de EOS-1D X Mark II. Hierdoor is de scherpstelling precies en snel. Gebruik je Live View, dan wordt Canon's fameuze Dual Pixel AF systeem gebruikt. De sensor is voorzien van 525 AF-pixels die bijna het gehele beeld beslaan. Hierdoor kan het scherpstelsysteem moeiteloos een door het beeld bewegend onderwerp volgen.

20 bps

Bij het fotograferen van sport, wildlife en vogels komt het echt op het juiste moment aan, vertraging kan een mislukte opname opleveren. De EOS-1D X Mark III beschikt over een een hoge seriesnelheid van 16 bps bij gebruik van de zoeker en de mechanische sluiter. In de Live View modus is de seriesnelheid zelf 20 bps, of je nu met de mechanische of de elektronische sluiter werkt. Bij deze snelheden is de camera nog steeds in staat om de scherpstelling en belichting bij elke opname in te stellen. Door de CFexpress kaartslots kun je ten opzichte van de voorganger vijfmaal langere raw-series fotograferen.

4K filmkwaliteit

Het is niet nodig om een aparte camcorder mee te nemen, want de EOS-1D X Mark III kan dat prima. Hij kan opnemen in 4K/60p in 10-bit 4:2:2 met Canon Log interne opslag. Het C-Log profiel is ook aanwezig waardoor je beter kunt bewerken. De camera kan ook sneller beelden aan de redactie leveren, via de ingebouwde wifi en Bluetooth worden opnames tweemaal sneller verzonden dan bij de EOS-1D X Mark II. De camera is net zo degelijk als de voorganger maar de afdichting tegen vocht is nog verbeterd. Heel handig zijn ook de verlichte bedieningstoetsen.

Specificaties
Merk Canon
Type camera Spiegelreflexcamera
Breedte 158 mm
Diepte 83 mm
Hoogte 168 mm
Gewicht 1250 gram
Lensmount Canon EF
Inclusief lens Nee
Processor Dual Digic 6+
Bestandsformaat DNG, JPG, JPG + RAW, RAW
Beschikbare beeldverhoudingen 3:2
Weersbestendig Spatwaterdicht, Stofdicht
Type sensor Full Frame
Cropfactor (x) 1
Technologie CMOS
Resolutie (megapixels) 20.1
Formaat sensor (mm) 36 x 24
Maximale fotoresolutie (pixels) 5472 x 3648
Autofocuspunten 191
Autofocus type Contrast detectie, Eye AF, Fase detectie
Minimale ISO 50
Maximale ISO 819600
Multishot / Pixelshift Nee
Beelden per seconde 16
Langste sluitertijd (sec) 30
Kortste sluitertijd 1/8000 sec
Belichtingscompensatie van -5 tot +5 (in 1/3 of 1/2 EV stappen)
Formaat display (inch) 3.2
Aantal pixels display 2100000
Type display Touchscreen, Vast display
Type viewfinder Optisch
Vergroting viewfinder (x) 0.76
Flitsopties Accessoireschoen
Type accessoireschoen Hotshoe
X-syncsnelheid (sec) 1/250
Videofunctie Ja
Video resolutie 4K, 5.5K, Full HD
Maximale videoresolutie 5496 x 2904 pixels
Maximale framerate UHD/4K 59.94
Maximale framerate 1920x1080 59.94
Mogelijkheid filmen in LOG Nee
Maximale chroma subsampling 4:2:2
Type interne microfoon Stereo
Geheugenkaart CFast 2.0, CFexpress
Aantal geheugenslots 2
Type verbinding Bluetooth, Wifi
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Canon N3 remote, Ethernet, Mini HDMI, PC-Sync, USB-C
Model Accu LP-E19
Laadwijze Externe lader
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon EOS 1D X Mark III Body - PRE ORDER of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice