Canon Battery Grip BG-E21
Canon Battery Grip BG-E21

Normale prijs: 149,14

Special Price 110,00

Canon Battery Grip BG-E21

Normale prijs: 149,14

Special Price 110,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 36,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
€30
Cashback
Ontvang €30,- studenten cashback!

Ontvang als student tot maar liefst €300,- cashback op verschillende Canon producten!
Klik hier voor meer informatie

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon Battery Grip BG-E21

Canon Battery Grip BG-E21

De BG-E21 is een battery grip voor de Canon EOS 6D Mark II. Je geniet van een aantal voordelen, zoals een verbeterde grip, extra instelwielen en knoppen voor de verticale opnamestand en de mogelijkheid om langer te fotograferen of filmen.

De Canon BG-E21 biedt plaats aan twee LP-E6(N) accu's waardoor je tweemaal zo lang kunt fotograferen of filmen zonder accu's te hoeven wisselen en opladen. Ideaal voor langere opnamesessies of gewoon een weekendtrip. Deze battery grip is speciaal ontworpen voor de 6D MK II waardoor hij wat betreft design en bekleding naadloos op de camera aansluit. Na het monteren van de BG-E21 merk je ook meteen dat je meer ruimte voor je vingers hebt en dat de balans bij gebruik van zware objectieven veel beter is.

Weerbestendig

Een extra voordeel van een battery grip is de aanwezigheid van een extra set bedieningsorganen waaronder een ontspanknop voor de verticale opnamestand. Je kunt de camera hierdoor bedienen zonder je arm en hand in een onnatuurlijke positie te houden. Hierdoor fotografeer je veel relaxter dan zonder battery grip. De BG-E21 is net zoals de 6D Mark II stof- en weerbestendig uitgevoerd, waardoor een zandstorm of regenbui geen enkele belemmering zal vormen. De BG-E21 beschikt over een opening voor de pin die sommige statiefkoppen gebruiken om de camera te fixeren.

Specificaties
Merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon Battery Grip BG-E21 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice