Canon 8x25 IS
Canon 8x25 IS
259,00

Canon 8x25 IS

259,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon 8x25 IS

Canon´s kleinste en lichtste IS-verrekijker!

Met een breedte van 12 cm en een gewicht van slechts 490 gram is de nieuwe 8 x 25 IS verrekijker de meest compacte en lichtste Canon IS verrekijker.

De Canon 8x25 IS verrekijker heeft een aantrekkelijk ontwerp met afgeronde hoeken en is nog comfortabeler in gebruik. Het geringe formaat en lage gewicht plus de hoge beeldstabiliteit zijn mogelijk dankzij het allernieuwste in beeldstabilisatietechnologie: het ´Tilt Mechanism´. Dit mechanisme houdt het onderwerp vast in beeld door kleine bewegingen te corrigeren, zoals het trillen van een hand.


De batterij gaat lang mee en wordt alleen gebruikt nadat op de IS knop is gedrukt. Net zoals de scherpstelknop bevindt ook deze zich centraal op de verrekijker en is daarmee goed bereikbaar voor links- en rechtshandige gebruikers. Om het onderwerp nog stiller in beeld te houden, onderdrukt het kantelsysteem van de beeldstabilisator van de 8 x 25 IS chromatische aberraties en reduceert het de vermenging van kleuren waardoor alles scherp in beeld blijft. En omdat Canon zich bewust is van het belang van ons milieu, is de IS verrekijker uitgevoerd met loodvrij glas.


Specificaties
Merk Canon
Soort Binoculair
Lengte 176 mm
Hoogte 137 mm
Breedte 85 mm
Gewicht 1030 gram
Prismatype Porro
Kijkeropties Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Waterbestendig
Opties Beeldstabilisatie
Vergroting min (x) 8
Vergroting max (x) 8
Lensdiameter (mm) 25
Uittredepupil (mm) 3.1
Schemergetal 14.1
Eyerelief (mm) 13.5
Kortste Scherpstelafstand (meter) 3.5
Gezichtsveld op 1000 meter 114
Verrekijker gebruik Vakantie en recreatie, Licht en compact
Garantie 2
Productbeoordelingen
1 reviews
“De stabilisatie werkt goed, ik vind dat belangrijk, omdat ik me anders teveel concentreer op de bewegingen die ik zelf maak”
Beoordeling door Dana (geplaatst op 31-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
De stabilisatie werkt goed, ik vind dat belangrijk, omdat ik me anders teveel concentreer op de bewegingen die ik zelf maak.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon 8x25 IS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice