Tweedehands Canon 1.4x Extender CM8079
Tweedehands Canon 1.4x Extender CM8079
Nieuwprijs € 0,00
Occasion prijs
129,00

Tweedehands Canon 1.4x Extender CM8079

Occasion prijs
129,00

Niet meer leverbaar

Remco's oordeel over deze tweedehands
Conditie: Zeer goed
De extender werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de extender zie de foto's. Dit is een BTW occasion, bij een zakelijke aanschaf kan de BTW verrekend worden.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil uw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Tweedehands Canon 1.4x Extender CM8079

De extender werkt naar behoren en het glas is onbeschadigd. Voor de staat van de extender zie de foto's. Dit is een BTW occasion, bij een zakelijke aanschaf kan de BTW verrekend worden.


Remco's oordeel over deze occasion:

4 sterren waardering!

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


4 Ster waardering

De staat van dit tweedehands artikel is door ons gewaardeerd met 4 sterren. Deze artikelen laten bijna geen gebruikssporen zien en zijn doorgaans ook niet veel of bijzonder voorzichtig gebruikt. Vaak betreft dit wat jongere apparatuur welke zich in bijna nieuwstaat bevindt, zowel in uiterlijk als in werking.


Waarom tweedehands?
De ontwikkelingen in de digitale fotografie gaan zo snel, dat er regelmatig apparatuur wordt ingeruild die eigenlijk nog heel erg actueel is. Daar kun je dus volop van profiteren. Voor hetzelfde bedrag of minder ga je met één of twee klassen hoger de deur uit!

Vol jaar garantie!
Garantie tot de deur? Echt niet! Cameraland levert alle tweedehands artikelen met een vol jaar garantie tegen verborgen gebreken, hierdoor kun je dus met een gerust hart een tweedehands product bij ons aanschaffen. Defecten en schade die door de gebruiker zijn veroorzaakt vallen niet onder deze garantieregeling.

Wij kijken alles na!
Al onze occasions worden grondig gecontroleerd. Ze worden getest en gereinigd en, indien nodig, worden essentiële reparaties uitgevoerd. Bij systeemcamera´s en reflexcamera´s wordt de sensor gereinigd, gebruikssporen blijven wel zoals ze zijn.

Verkoop ons jouw camera
Heb jij nog gebruikte foto-apparatuur thuis liggen die je graag zou willen verkopen? Cameraland is altijd op zoek naar goed verkoopbare tweedehands foto-apparatuur en wij bieden daarom de mogelijkheid om jouw gebruikte apparatuur aan ons te verkopen.


Specificaties
Merk Canon
Tweedehands beoordeling 4
Diameter/doorsnede 73 mm
Lengte 27 mm
Vergroting (x) 1.4
Lenselementen 5
Lensgroepen 4
Lensmount Canon Reflex (EOS)
Gewicht 220 gram
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Tweedehands Canon 1.4x Extender CM8079 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice