CamFi L-bracket
CamFi L-bracket
29,00
29,00

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving CamFi L-bracket

De CamFi L-bracket is perfect voor wie de draadloze CamFi camera afstandsbediening gebruikt. Je kunt de CamFi op jouw camera plaatsen, maar de hotshoe aansluiting blijft vrij. Dit biedt je de mogelijkheid om een reportageflitser of een video-lamp te gebruiken.

De L-bracket wordt aan de linkerzijde van de camera geplaatst en kan aan twee kanten worden vastgemaakt. De positie van de schroeven kun je zelf aanpassen. De bracket is gemaakt van hoogwaardig aluminium en heeft een matzwarte afwerking. De CamFi bracket is Arca-Swiss compatibel en geschikt voor gebruik in combinatie met de meeste balhoofden.

Uiteraard is het gebruik van de bracket niet uitsluitend voorbehouden aan de Camfi. Feitelijk kan elk apparaat met een 1/4 schroef aansluiting op de bracket bevestigd worden. De bracket is universeel en geschikt voor vrijwel iedere DSLR camera en uiteraard Arca Swiss compatibel.

Specificaties
Merk Camfi
Soort statief product Overige
Type statiefaccessoire/onderdeel L-bracket
Statiefaansluiting 1/4"
Type Snelkoppeling Arca Swiss
Lengte 11 cm
Breedte 3.5 cm
Hoogte 10 cm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over CamFi L-bracket of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice