Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic Enkelpak
Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic Enkelpak
9,95

Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic Enkelpak

9,95

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 

Fujifilm Experience center

Cameraland is een officieel Fujifilm Experience Center. Wij hebben alle Fujifilm apparatuur en je kunt bij onze Fujifilm experts terecht voor professionele hulp en ondersteuning.

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic Enkelpak

Instax Mini Colorfilm Comic

De Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic is een handige cassette met 10 vellen fotopapier voor de Fujifilm Instax Mini camera's. De afbeelding is 4,6 bij 6,2 cm groot. De gehele print is 5,4 bij 8,6 cm, inclusief de rand met het Comic thema. Elke foto in deze cassette heeft een eigen uniek patroon.

Instant camera's

Tegenwoordig worden vrijwel alle foto's als digitaal bestand opgeslagen en ze verdwijnen meestal op de harde schijf van je computer. Sommige foto's deel je waarschijnlijk via social media en nog minder laat je afdrukken in een fotoboek, maar hoe vaak doe je dat nou eigenlijk? De meeste foto's zie je eigenlijk nooit meer terug en dat is toch jammer. Met een instant camera beschik je meteen over de afdruk en heb je een tastbare herinnering aan een specifiek moment. De afgedrukte foto's zijn erg leuk om bijvoorbeeld op de koelkast of in de badkamer te plakken, zo kun je elke dag jouw leukste momenten herbeleven!

Een graag geziene gast

Een instant camera zal ook wonderen doen voor je sociale leven, want iedereen wil ineens met je op de foto. Maak een foto op een feestje en tover deze direct uit je camera, wie wil dat nou niet? Je kunt jouw vrienden ook een echte tastbare herinnering meegeven door een leuke foto te maken, deze af te drukken en meteen als een soort kadootje te overhandigen. Het heeft toch tegenwoordig iets speciaals om een foto vast te kunnen houden!

Fujifilm Instax

Fujifilm is de belangrijkste fabrikant van instant camera's. Door haar fotografische ervaring van meer dan 80 jaar weet Fujifilm als geen andere hoe je een fantastische foto maakt. Fujifilm heeft verschillende bijzondere oplossingen bedacht voor het Instax systeem. Er is bijvoorbeeld geen spiegel nodig omdat de foto's vanaf de achterzijde worden belicht. De camera's zijn daarom lekker compact. De Instax Mini camera's leveren foto's op creditcard formaat.

Specificaties Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic

Aantal foto's: 10
Gevoeligheid: ISO 800
Kleurtemperatuur: 5500K
Formaat: 5,4 x 8,6 cm
Geschikt voor "> Fujifilm Mini camera's

Specificaties
Merk Fujifilm
Instant filmtype Fujifilm Instax Mini
Productbeoordelingen
1 reviews
“Het is een grappige frame”
Beoordeling door Tinus (geplaatst op 06-12-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Het is een grappige frame.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Fujifilm Instax Mini Colorfilm Comic Enkelpak of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice