Canon BG-E13 voor EOS 6D
Canon BG-E13 voor EOS 6D
194,95

Canon BG-E13 voor EOS 6D

194,95

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 64,98 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Canon BG-E13 voor EOS 6D

Canon BG-E13 Battery Grip voor EOS 6D

De BG-E13 is een battery grip die speciaal is ontworpen voor de Canon EOS 6D. Er is plaats voor een of twee LP-E6 accu's waardoor je de stroomcapaciteit kunt verdubbelen. Gebruik van zes penlites in de meegeleverde houder kan ook, handig voor noodsituaties! De BG-E13 biedt ook een extra knoppenset waardoor je gemakkelijker kunt fotograferen in de verticale opnamestand.

De BG-E13 is speciaal ontworpen voor de EOS 6D, waardoor hij wat betreft model en (af)werking perfect aansluit op deze camera. Door het monteren van deze battery grip ligt de camera meteen veel beter in de hand en je hebt veel meer ruimte voor je vingers. De greep is bekleed met een stroef rubberachtig materiaal waardoor je meer grip hebt.

Extra toetsen

Als je de camera verticaal hanteert, voor bijvoorbeeld het maken van portretten, heb je voordeel van de extra toetsen en instelwielen op de zijkant van de greep. Hierdoor hoef je je arm niet meer in een onnatuurlijke houding te wringen tijdens het fotograferen in de verticale opnamestand. De extra knoppen zijn onder andere: een ontspanknop, een AF-startknop, een knop om het AF-punt te selecteren, een AF/AE vergrendeling, een multicontroller en een instelwiel.

Veelzijdige voeding

Wat betreft voeding is de BG-E13 heel veelzijdig. Je kunt twee accu's plaatsen voor een verdubbeling van je energie. Eentje kan ook, zodat je de andere op kunt laden. Zijn al je accu's leeg en wil je toch fotograferen, pak dan de AA-batterijhouder en doe er zes penlite batterijen of accu's in. Tenslotte kun je de BG-E13 ook aansluiten op de optioneel verkrijgbare ACK-E6 AC Adapter Kit. Ideaal om bij lange shoots je camera op het lichtnet aan te kunnen sluiten.

Specificaties
Merk Canon
Geschikt voor merk Canon
Model Accu LP-E6, LP-E6N, LP-E6NH
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Canon BG-E13 voor EOS 6D of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice