VisibleDust Thin Lite-X Clean - 1.6x
VisibleDust Thin Lite-X Clean - 1.6x
29,95

VisibleDust Thin Lite-X Clean - 1.6x

29,95

Levertijd 3 dagen (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving VisibleDust Thin Lite-X Clean - 1.6x

Visible Dust Thin Lite-X Clean - 1.6x

De Visible Dust Thin Lite-X Clean is een complete reinigingsset waarmee je stof, vuil, strepen, water en olie van je camerasensor kan verwijderen. Deze complete set bevat twee flesjes VDust Plus Vloeistofreiniger en 5 Oranje DHAP Vswabs.

Streeploze reiniging

Bij systeemcamera's en spiegelreflexcamera's wissel je regelmatig van objectief. Het kan gebeuren dat er tijdens het wisselen stof, of vuil op je camera sensor komt. Die zie je terug als zwarte en onscherpe vlekken op je foto. Met deze set maak je de sensor weer helemaal schoon. De Vdust Plus reinigingsvloeistof verwijdert vuil snel, laat geen strepen achter en lost snel op. De DHAP Oranje Vswabs zorgen ervoor dat je eenvoudig de sensor van hoek tot hoek reinigt. De Vswabs zijn gemaakt van een geweven stof die de vloeistof goed verspreidt, krassen voorkomt en de sensor toch goed schoon maakt. De DHAP Swab is alleen compatibel met de VDust Plus vloeistof.

LET OP ! De sensor van een camera is een zeer gevoelig. Ook bij het gebruik van de speciale producten van Visible dus moet je voorzichtig zijn. Volg dus nauwgezet de gebruikswijzing en laat je goed informeren bij onze specialisten in de winkel.



Kenmerken

  • Twee flesjes Vdust Plus
  • Inhoud flesjes: 1,15ml
  • 5 x DHAP Orange Vswabs
  • Geschikt voor: 1.6 x 16mm
Specificaties
Merk VisibleDust
Soort reinigings accessoire Cleaning kit, Cleaning swab, Vloeistof
Reiniging voor Sensor
Type sensor APS-C
Breedte 16 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over VisibleDust Thin Lite-X Clean - 1.6x of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice