Panasonic HC-VX1EG 4K Camcorder
Panasonic HC-VX1EG 4K Camcorder
599,00

Panasonic HC-VX1EG 4K Camcorder

599,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 199,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic HC-VX1EG 4K Camcorder

HC-VX1EG 4K - Geavanceerde 4K camcorder

De Panasonic HC-VX1 is een camcorder met een geweldige 4K-opnamekwaliteit en unieke functies zoals 4K Cropping. De nieuw ontwikkelde Leica Dicomar lens biedt een hoge beeldkwaliteit, 25mm groothoek en 24x zoom. De effectieve HYBRID O.I.S. beeldstabilisatie biedt de mogelijkheid om scherpe opnamen uit de hand te maken.

Schiet je eigen 4k-content

Bezit je een 4K (Ultra HD) televisie of wil je er in de toekomst eentje aanschaffen? Een 4K televisie biedt een viermaal hogere resolutie dan Full HD waardoor je veel meer scherpte en detail ziet. 4K televisies zijn behoorlijk betaalbaar maar uitzendingen in 4K zijn er helaas (nog) nauwelijks. Waarschijnlijk zal dat in de nabije toekomst veranderen en tot die tijd maak je gewoon zelf 4K-content met je eigen 4K-camcorder, zoals de HC-VX1 van 4k-specialist Panasonic.

25 mm groothoek plus 24x zoom

De Panasonic HC-VX1 is een kleine en lichte camcorder met een snelle autofocus en een uitstekende Leica Dicomar lens. Deze lens heeft een hoge lichtsterkte van F1.8 tot F4.0 en een zoombereik van 25mm groothoek tot 600mm tele. Hierdoor is de camera geschikt voor elke opnamesituatie en onderwerp, of het nu een feestelijke gebeurtenis bij sfeerverlichting, een sportwedstrijd of een safari betreft, je maakt moeiteloos prachtige opnamen. Door het volledig draaibare LCD-scherm en de groothoekstand kun je ook gemakkelijk mooie selfies of blogs schieten. Het verschil met de HC-VXF1 is dat die camera over een (uitklapbare) elektronische zoeker en handmatige instelringen beschikt.

Grote beeldsensor

De relatief grote BSI MOS-sensor met effectief 8.29 miljoen pixels zorgt er samen met de lichtsterke lens voor dat de camera 70% beter presteert bij weinig licht in vergelijking met eerdere camera's. Je zult niet snel extra verlichting nodig hebben zodat je gebruik kunt maken van het bestaande, vaak sfeervolle licht. 4K Cropping biedt de unieke mogelijkheid om in 4K en groothoek geschoten beelden achteraf bij te snijden waardoor het onderwerp dichterbij komt en ongewenste delen afvallen. Het is zelfs mogelijk om achteraf nog digitale tabilisatie toe te passen!

Vernieuwde beeldstabilisatie

De vernieuwe HYBRID O.I.S. beeldstabilisatie is nu voorzien van Ball O.I.S. en Adaptive O.I.S. Ball O.I.S. beperkt de slijtage van het aandrijfsysteem van de stabilisatie waardoor kleine trillingen beter gecorrigeerd worden. Adaptive O.I.S optimaliseert automatisch de effectiviteit door het aanpassen aan de opnamepositie en de omstandigheden. Hoe dan ook, de beeldstabilisatie werkt zelfs bij 24x zoom zo goed dat je niet vaak een statief nodig zult hebben! Ook heel handig: de Level Shot-functie zorgt er voor dat een schuinlopende horizon automatisch rechtgezet wordt.

Specificaties
Merk Panasonic
Type videocamera Camcorder
Breedte 69 mm
Diepte 167 mm
Hoogte 77 mm
Opties Beeldstabilisatie
Aansluitingen 3.5mm Koptelefoon, 3.5mm Microfoon, Micro HDMI, Micro USB
Type accessoireschoen Coldshoe
Afstandsbediening Nee
Video resolutie Full HD, 4K
Video compressie H.264, MPEG-4 AVC
Maximale framerate UHD/4K 30
Maximale videoresolutie 3840 x 2160 pixels
Audio opties Aansluiting externe microfoon, Aansluiting hoofdtelefoon
Type sensor 1/2.5"
Resolutie (megapixels) 8.57
Maximale fotoresolutie (pixels) 6784 x 3816
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.8
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4.0
Autofocus Ja
Digitale zoom 1500
Filtermaat (mm) 62
Maximale brandpuntsafstand (mm) 600
Minimale brandpuntsafstand (mm) 25
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Optische zoom 24
Type display Draaibaar display, Touchscreen
Aantal pixels display 460800
Formaat display (inch) 3
Model Accu VW-VBT190
Geheugenkaart SDHC Card, SDXC Card
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic HC-VX1EG 4K Camcorder of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice