Broncolor Softbox - 35x60cm
Broncolor Softbox - 35x60cm
229,99

Broncolor Softbox - 35x60cm

229,99

Tijdelijk niet leverbaar

Of 76,66 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor Softbox - 35x60cm

Broncolor Softbox - 35 x 60cm

De Broncolor Softbox 35 x 60cm van broncolor is de kleinste uit de serie softboxen. Door het kleine formaat zorgt deze softbox voor een iets harder licht dan zijn grote broers. Toch zorgt deze hoogwaardige lichtvormer voor een aangename belichting die ideaal is voor gebruik bij product- en portretfotografie.

Voor een aangename belichting

De softboxen van Broncolor zijn ideale lichtvormers, waarmee je eenvoudig een natuurlijke belichting bereikt. Een softbox egaliseert het licht zodat je een aangename zachte belichting krijgt. Het voordeel hiervan is dat je minder harde schaduwen krijgt en in de lichte partijen meer detail ziet. Daarbij verdeelt een softbox het licht over een groter oppervlak, dat voorkomt dat het midden overbelicht raakt. Een ander voordeel van een softbox is dat de lichtopbrengst relatief hoog is, zodat je de lamp iets verder weg kan zetten, of niet op volle kracht hoeft te flitsen. Een softbox wordt veel gebruikt bij product-, portret-, beauty- en modefotografie. De softboxen van Broncolor zijn gemaakt van hoge kwaliteit materialen, waardoor ze lang mee gaan. De binnenkant heeft een hoogwaardige coating die zorgt voor een optimale lichtopbrengst en geen lichtverlies. Alle onderdelen zijn voorzien van een kleurcodering, waardoor je de softbox moeiteloos opzet en weer uit elkaar haalt. Om de softbox aan een lamp te bevestigen, heb je een los verkrijgbare speedring nodig.



Kenmerken

  • Maat:35 x 60 centimeter
  • Inclusief diffuser
  • Inclusief draagtas

Specificaties
Merk Broncolor
Soort studio accessoire Softbox
Lengte 60 cm
Breedte 35 cm
Softbox Vorm Rechthoek
Grid meegeleverd Nee
Grid mogelijk Ja
Flits Vatting Broncolor
Kleur interieur Zwart
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor Softbox - 35x60cm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice