Think Tank Airport International v3.0
Think Tank Airport International v3.0
509,00

Think Tank Airport International v3.0

509,00

Levertijd 5 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 169,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 11,33 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Think Tank Airport International v3.0

ThinkTank Airport International V3.0

De Airport International is een extreem degelijke rolkoffer met ruimte voor een flinke camera-uitrusting. Door de compacte afmetingen voldoet de Airport International aan de eisen voor handbagage van de meeste vliegmaatschappijen. Zodat je jouw kostbare apparatuur veilig bij de hand kunt houden tijdens de vliegreis.

Het is nooit verstandig om een winnend product helemaal te veranderen. Dat weet ook ThinkTank, de fabrikant van doordachte cameratassen en -koffers. De Airport International heeft al veel fotografen overtuigd en de nodige awards gewonnen. Deze derde versie heeft weer een aantal verbeteringen. Nieuw zijn de versterkte telescopische handgreep, de toevoeging van een gewatteerd vak voor laptop en tablet en onderdelen die door de gebruiker kunnen worden vervangen.

Degelijk en ruim

De Airport International is een degelijke rolkoffer die speciaal is ontworpen om zo veel mogelijk apparatuur zo goed mogelijk te beschermen in een zo klein mogelijke koffer. De rolkoffer biedt ruimte aan twee professionele spiegelreflexen met gemonteerde grips en lenzen, plus twee tot vier extra lenzen en accessoires. Een van de lenzen mag een grote 400mm of 500mm zijn. Je kunt de ruimte uiteraard zelf indelen met de meegeleverde, versterkte en gewatteerde tussenschotten. Er is ook een apart vak voor een 15 inch laptop en een 10 inch tablet.

Veelzijdig

De Airport International biedt de nodige vakjes en vakken voor fotografische accessoires en persoonlijke spullen. Zo zijn de zijvakken voor een een statief en bijvoorbeeld een waterflesje heel handig. Het elastische vak aan de voorzijde is ideaal om bijvoorbeeld een paar tijdschriften te bewaren. Je vindt een handgreep aan drie zijdes van de tas, waardoor je zelf kunt beslissen hoe je de tas comfortabel kunt dragen. Ook ideaal om de koffer uit het bagagevak te tillen. Op een vlakke ondergrond gebruik je natuurlijk de grote, stille wielen plus de uittrekbare handgreep.

Inclusief

Thinktank levert de Airport International V3.0 compleet met de nodige tussenschotjes, een TSA slot, een kabelslot, riempjes voor het bevestigen van een statief en een regenhoes voor extra bescherming tegen regen en spatwater. De rolkoffer beschikt over een houder voor een visitekaartje op de bovenkant en elke koffer heeft een uniek serienummer voor een zekere identificatie bij onverhoopt zoekraken.

Specificaties
  • Materiaal extern: 1680D ballistisch nylon met waterafstotende DWR coating
  • Materiaal intern: 210D zilverkleurig nylon
  • Regenhoes: 210T naadloos nylon met dubbele polyurethane coating
  • Wielen: Hoogwaardige superstille 80 mm wielen met afgesloten lagers
  • Afmetingen intern: 33 x 47 x 16,5 cm
  • Afmetingen extern: 35,6 x 53,3 x 20,3 cm
  • Laptop vak: 27 x 38 x 3 cm
  • Tablet vak: 24 x 25,5 x 1,3 cm
  • Leeggewicht: 4,4 kg
Specificaties
Merk Think Tank
Type tas Camera trolley
Binnenmaat lengte (cm) 33
Binnenmaat breedte (cm) 47
Binnenmaat hoogte (cm) 16.5
Lengte 35,6 cm
Breedte 53,3 cm
Hoogte 20,3 cm
Gewicht 4400 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Ja
Maximale formaat laptop 15 inch
Tabletvak Ja
Regenhoes Ja
Schouderriem Nee
Statiefbevestiging Ja
Wieltjes mogelijk Ja (inbegrepen)
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Think Tank Airport International v3.0 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice