LowePro Nova 200 AW II - Zwart
LowePro Nova 200 AW II - Zwart
112,00

LowePro Nova 200 AW II - Zwart

112,00

Levertijd 4 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 37,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving LowePro Nova 200 AW II - Zwart

Lowepro Nova 200 AW II - Zwart

De Lowepro Nova 200 AW II is de grootste fototas in de Nova AW II serie. Lowepro heeft de Nova 200 AW II cameratas ontworpen voor fotografen die met een uitgebreide cameraset op stap gaan. In deze fototas past namelijk een professionele DSLR-uitrusting een of twee body's inclusief 24-105mm zoom, drie tot vijf extra objectieven tot en met een 70-200mm f/4, een flitser en volop accessoires. De buitenmaten zijn met 39cm x 26cm x 24,5cm bijzonder compact.

Fototas voor alle weertypen

Met deze degelijke en veilige cameratas kun je alle opdrachten bij ieder weertype aan, want de Nova 200 AW II heeft een verbeterde 360º All Weather regenhoes die maximale bescherming biedt tegen de elementen. En: ook met de regenhoes om de tas zijn je spullen gewoon bereikbaar. De Lowepro Nova 200 AW II is gemaakt van slijtvast en oersterk nylon en daardoor een perfecte keuze voor intensief gebruik. De meegeleverde schouderriem heeft sterke metalen karabiners voor een veilige bevestiging aan de tas en de zachte afwerking van het schouderstuk maakt het dragen van de Nova 200AW II erg comfortabel. Aan het gepolsterde handvat til je de fototas snel en gemakkelijk op. Voor de fotograaf die veel onderweg is, heeft Lowepro het mogelijk gemaakt om de Nova 200 AW II middels de speciale lus achterop veilig op een trolley te vervoeren.

Gereedschapskist of cameratas?

De ruime Lowepro Nova 200 AW II is zo multi-inzetbaar dat de vraag gerechtvaardigd is of deze fototas soms een gereedschapskist voor fotografen is. Het interieur is geheel naar eigen wens in te delen met de gepolsterde dividers en dankzij de grote hoeveelheid opbergvakken kun je alles meenemen wat je wilt. De binnenkant van het deksel is voorzien van speciale vakjes voor geheugenkaarten en aan de buitenzijde bevindt zich een zeer ruim voorvak voor extra accessoires zoals reserveaccu's, laders, kabels of een handleiding. Aan de buitenzijde van de klep is bovendien een ritsvak aanwezig voor bijvoorbeeld een mobiele telefoon. In de gaasnet zijvakken aan de zijkant van de Nova 200 AW II passen spullen die je snel bij de hand wilt hebben, maar je kunt ook de afneembare draagriem er in opbergen als je de tas op een trolley vervoert. De tas wordt afgesloten met een dubbele sluiting die bestaat uit degelijke ritsen én een clipsluiting. Die clipsluiting is handig als je tussen twee fotomomenten even snel je tas wilt afsluiten, maar geen zin hebt om alles dicht te ritsen.

Specificaties
Merk Lowepro
Type tas Schoudertas
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 34.5
Binnenmaat breedte (cm) 18.5
Binnenmaat hoogte (cm) 20
Lengte 39 cm
Breedte 26 cm
Hoogte 24.5 cm
Gewicht 1220 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Ja
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over LowePro Nova 200 AW II - Zwart of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice