Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Nikon
Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Nikon
1.299,00

Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Nikon

1.299,00

Levertijd 6 dagen (alleen online verkrijgbaar)

Of 433,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 28,90 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
Tip: Ook beschikbaar als tweedehands voor € 999,00
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Nikon

Sigma 24-70/2.8 DG OS HSM Art - Nikon

De Sigma 24-70/2.8 DG OS HSM Art is een veelzijdige en hoogwaardige standaardzoom voor full-frame camera's. Door het hoogwaardige optische ontwerp met speciale glassoorten heeft deze lens meer dan voldoende scherpte voor actuele spiegelreflexen met een ultrahoge resolutie. Door de vaste, hoge lichtsterkte van F2.8 kun je ook bij weinig omgevingslicht fotograferen en beschik je over een kleine scherptediepte, ideaal voor bijvoorbeeld bedrijfs- en huwelijksreportages. Dit is de versie voor Nikon F.

De 24-70/2.8 is voorzien van een hoogwaardige optisch ontwerp met drie SLD (Special Low Dispersion) elementen en maar liefst vier sferische elementen. Hierdoor wordt een superieure scherpte en een minimalisering van vertekening, lichtafval en aberraties gerealiseerd. Bij de grootste openingen komt dit objectief helemaal tot zijn recht, het onderwerp is extreem scherp terwijl de onscherpe achtergrond - dankzij de toepassing van afgeronde diafragmalamellen - een fraaie bokeh vertoont.

AF en OS

De autofocus werkt met een verbeterde Hypersonic Motor (HSM) waardoor de afstand razendsnel ingesteld wordt. Je kunt op elk moment de ingestelde afstand aanpassen zonder dat je eerst de handmatige scherpstelmodus moet inschakelen. Het geavanceerde optische stabilisatiesysteem corrigeert trilling doeltreffend waardoor je bij lagere sluitertijden kunt fotograferen. Sigma heeft de lens voorzien van een degelijke behuizing die geen enkel probleem heeft met professioneel gebruik. De behuizing is hoofdzakelijk uit metaal vervaardigd, terwijl de bewegend delen uit thermisch stabiel compositiemateriaal (TSC)bestaan. TSC is bestand tegen thermisch uitzetten en krimpen.

Extra's

De duurzame, messing lensvatting is voorzien van een rubberen afdichting tegen stof en spatwater, en de frontlens beschikt over een olie- en waterafstotende coating, waardoor hij veel minder snel vuil wordt. Met de optioneel verkrijgbare USB Dock kun je de lens fine-tunen en van nieuwe firmware voorzien. Sigma biedt met de Mount Conversion Service zelfs de mogelijkheid om je geliefde lens naar een andere vatting om te bouwen. De Sigma 24-70/2.8 DG OS HSM Art is leverbaar voor Canon EF, Nikon F en Sigma SA.

Specificaties
Merk Sigma
Lensmount Nikon Reflex (F)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 82
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 88 mm
Lengte 108 mm
Gewicht 1020 gram
Type lens Groothoek, Lichtsterk, Standaard
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 24
Maximale brandpuntsafstand (mm) 70
Lenselementen 19
Lensgroepen 14
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.21
Scherpstel opties Automatisch, Full time manual, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 37
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Zonnekap inbegrepen
Zonnekap type LH876-04
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Sigma 24-70mm f/2.8 DG OS HSM Art Nikon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice