Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph
Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph
999,00

Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph

999,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 333,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 22,23 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph

Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph is een verbeterde versie van de hoogwaardige Lumix G Vario 12-35mm f/2.8 II. De lens heeft een kortere scherpstelafstand en een hogere vergroting, waardoor deze veelzijdiger is dan zijn voorganger.

Verbeterde mechanismen

De lens is voorzien van een verbeterd mechanisme dat zorgt voor het onderdrukken van focus breathing, een storend effect dat zich kan voordoen tijdens het maken van video's, en een diafragmaregeling in microstappen waarmee de belichting vloeiend kan worden aangepast tijdens het opnemen. Samen met de stille, uiterst nauwkeurige autofocus en de bijzonder effectieve O.I.S.-technologie, die bewegingsonscherpte tegengaat, zorgen deze functies ervoor dat dit een ideale lens is voor het maken van professionele video's en foto's.

Compact en duurzaam

Dankzij zijn compacte formaat, constante diafragma van f/2.8 en ingebouwde O.I.S. (optische beeldstabilisator) is de lens geschikt voor vrijwel elke opnamesituatie. Het is een van de LUMIX G Micro Four Thirds-lenzen van Panasonic met de hoogste kwaliteit en is ontworpen om te voldoen aan de strenge optische normen van Leica. Ondanks zijn lichte gewicht van maar 306 gram is deze robuuste lens spatwater- en stofbestendig en bestand tegen temperaturen tot -10º Celsius.

Geweldige optische kwaliteit

De 12-35 f/2.8 biedt door toepassing van een hoogwaardig ontwerp met 14 elementen in 9 groepen, inclusief vier asferische elementen, een UED element en een UHR element een uitstekende beeldkwaliteit en een geminimaliseerde hoeveelheid lensfouten. Door de lichtsterkte van f/2.8 over het gehele zoombereik is deze lens ook geschikt voor gebruik binnenshuis en minder goede lichtomstandigheden. Vergeleken met full-frame heeft deze lens een allround standaard zoombereik van 24-70mm, ideaal voor alledaagse of reportagefotografie. Door de zeven afgeronde diafragmabladen ontstaat er een ronde opening waardoor er een plezierig bokeh effect in de achtergrond ontstaat.

Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Micro Four Thirds (MFT)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 58
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 68 mm
Lengte 74 mm
Gewicht 306 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 12
Maximale brandpuntsafstand (mm) 35
Lenselementen 14
Lensgroepen 9
Diafragmabladen 7
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 2.8
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 2.8
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.21
Minimale scherpstelafstand (cm) 15
Geschikt voor type sensor Micro Four Thirds
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Leica DG Vario 12-35mm f/2.8 Asph of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice