Billingham Hadley Small Pro Sage Fibrenyte/Black
Billingham Hadley Small Pro Sage Fibrenyte/Black
299,99

Billingham Hadley Small Pro Sage Fibrenyte/Black

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Hadley Small Pro Sage Fibrenyte/Black

De Billingham Hadley Small Pro is de nieuwe versie van de populaire Hadley Small, met dezelfde maat, maar ook met enkele extra's. Deze tas heeft onder andere een handvat op de bovenkant met een lederen onderzijde voor meer draagcomfort, en een ritsvak aan de achterzijde van de tas. Bovendien heeft de tas een trolley-sleeve aan de achterkant. De Hadley Small Pro is geschikt voor een compacte cameraset bestaande uit een CSC of DSLR-camera met standaardobjectief en een extra objectief of flitser. Deze cameratas heeft een uitneembare insert.

Grote cameratas met volop gebruiksgemak

De Billingham Hadley Small Pro heeft veel eigenschappen van zijn grotere broers uit de Hadley serie. Uiteraard is de Hadley Small Pro afgewerkt met hoogwaardig en oersterk Top Grain leder, dat onder andere gebruikt is voor de sluitriem en aan de zijkanten om de verstelbare schouderriem stevig te verankeren. De voorvakken hebben een eigen afsluitflap. Het hoofdvak wordt afgesloten met een enkele klep die over de hele bovenkant en gedeeltelijk over de voorvakken valt. Zo krijgen de elementen geen kans. Uiteraard zet u die klep veilig vast met de bekende leren riempjes met QRS snelsluiting. Om eventueel extra ruimte te maken als de voorvakken vol zitten met apparatuur, kunnen de riempjes versteld worden middels de massief messing gespen.

Handige uitneembare insert

Net als de grote Billingham Hadley tassen heeft de Hadley Small Pro een uitneembare insert. De buitenmaten van de fototas zijn 330mm x 140mm x 260mm en de inhoud is 3,5 liter. Het hoofdvak heeft als afmetingen 260mm x 80mm x 190mm. In de voorvakken kunnen de nodige accessoires opgeborgen worden. Deze cameratas wordt geleverd inclusief draagriem, Hadley Small Insert met Dividers en Front Straps. Optioneel kunt u nog de SP15 Shoulder Pad, een Luggage Tally of een extra insert aanschaffen. De Billingham Hadley Small Pro cameratas is leverbaar in diverse kleurencombinaties en is gemaakt van canvas, met het bekende 3-laagse Stormblock materiaal, waardoor de tas waterproof is.

Billingham & Co sinds 1973

Het bedrijf M. Billingham & Co is sinds 1973 een familiebedrijf. In de fabriek, gelegen in de heuvels van Old Hill in Engeland, werken getalenteerde vaklui aan de cameratassen die bij professionele fotografen en liefhebbers sinds de start van het bedrijf een bijzondere status hebben verdiend. Producten als de Hadley, f/Stop de 05 series en 07 series zijn dan ook bijzonder ambachtelijk gemaakt. De cameratassen worden ontworpen én in elkaar gezet in Groot-Brittannië en zij representeren het Engelse oog voor detail. Oorspronkelijk zijnn de tassen ontworpen als visserstassen, maar toen oprichter Martin Billingham constateerde dat de tassen geliefd werden bij fotografen paste hij de modellen aan voor optimaal vervoer van fotoapparatuur.

Specificaties
Merk Billingham
Type tas Schoudertas
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 26
Binnenmaat breedte (cm) 8
Binnenmaat hoogte (cm) 19
Lengte 33 cm
Breedte 14 cm
Hoogte 26 cm
Gewicht 800 gram
Uitneembaar compartiment Ja
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Hadley Small Pro Sage Fibrenyte/Black of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice