Zhiyun Smooth 5
Zhiyun Smooth 5
134,00
134,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 44,67 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Zhiyun Smooth 5

De Smooth 5 is een professionele 3-assige smartphone gimbal met standaard 5 verschillende opname modi! Met veel unieke functies, zeer krachtige motor en diverse controle mogelijkheden waaronder de multifunctionele draaiknop. De Zhiyun Smooth 5 biedt standaard maar liefst 5 creatieve opname modi om content met je smartphone te creëren. Deze gimbal is specifiek geschikt voor smartphones tot een totaal gewicht van maar liefst 320 gram.



Vernieuwde motoren en algoritmes voor verbeterde prestaties

De Smooth 5 is kleiner dan zijn voorganger, maar is een stuk krachtiger dankzij de nieuwe motoren en de verbeterde algoritmes. Het 3-assige design zorgt ervoor dat beelden altijd stabiel zijn. Zelfs in de meest extreme hoeken! Hierdoor kunnen content creators gemakkelijk vanuit elke hoek filmen en naadloos overschakelen van landschap georiënteerd filmen, naar verticaal voor bijvoorbeeld Reels, Stories en TikTok. Grotere smartphones als de iPhone 13 Pro MAX en de Samsung Galaxy S21 Ultra zijn geen probleem voor deze motoren en dankzij het smart-lock design kun je deze snel en eenvoudig bevestigen of loskoppelen.

Eenvoudige en intuïtieve bediening: Point, click en shoot!

Door het all-in-one bedieningspaneel kunnen content creators gemakkelijk en snel de gimbal eenhandig bedienen, zonder dat zij een App nodig hebben om toegang tot bepaalde features te krijgen. De multifunctionele draaiknop geeft perfecte controle over zoomen en scherpstellen

De volgende generatie creatieve tools voor de smartphone creator

Met de Smooth 5 kunnen smartphone filmmakers hun creatieve piek bereiken. Een aantal van de nieuwe creatieve features van de Smooth 5 zijn Magical Pano modus die het mogelijk maakt om 180° panoramas te creëren, een Timelapse modus waarmee je de tijd sneller kunt laten gaan, een Live Stream functie met gezichts-tracking voor de perfecte streaming ervaring. Andere functies zijn SmartFollow, welke automatisch een geselecteerd object of persoon volgt, Dolly Zoom, welke de klassieke Hollywood look imiteert en Magic Clone, waarmee je jezelf kunt clonen en meerdere keren in een scène kunt laten voorkomen.

Smart Editor - Hollywood magie in slechts een paar klikken.

Elke filmmaker weet dat de echte magie in de edit ontstaat. De Smooth 5 beschikt over een volledige smart editing suite waar smartphone creators hun beste werk tot nu toe kunnen monteren. De ZY CAMI Editor zorgt ervoor dat je met slechts een paar clicks jouw publiek kunt verwonderen met indrukwekkende effecten en transities! Met de SMART Mode kunnen filmmakers de gimbal van te voren programmeren met bepaalde video templates en effecten, om zo met het grootste gemak creatieve perfectie te bereiken!

Specificaties
Merk Zhiyun
Type Rig Gimbal/Stabilizer
Voor type camera Smartphones
Handgrip type Enkel
Aantal assen 3
Type stabilisatie Gimbal
Gemotoriseerd Ja
Thumbcontroller Ja
Hoogte 168 mm
Lengte 52 mm
Breedte 311 mm
Maximaal draagvermogen (kg) 0.32
Geschikt voor vloggen Ja
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Zhiyun Smooth 5 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice