Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited Zilver
Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited Zilver
1.099,00

Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited Zilver

1.099,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 366,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 24,45 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Andere kitsamenstelling:
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited Zilver

De HD Pentax-FA 31 mm f/1.8 Limited-lens van Pentax is gebaseerd op de FA Limited Lens-serie, bekend om hun nauwgezette aandacht voor elk detail. Het is een prime-groothoeklens die zeer geschikt is voor dagelijkse opnametoepassingen. Het heldere maximale diafragma van f/1.8 blinkt uit bij weinig licht en biedt ook meer controle over de scherptediepte voor het isoleren van onderwerpen. Een afgerond diafragma met negen lamellen draagt ook bij aan een vloeiende en aangename bokeh-kwaliteit.

De Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited is voorzien van een hoogwaardige HD-coating van PENTAX voor een uitzonderlijke beeldweergave, die ghosting en overstraling onder controle houdt om contrastrijke beelden te realiseren met een nauwkeurige, neutrale kleurbalans, plus een beschermende SP-coating op het voorste lensoppervlak om stof, vlekken en vuil af te weren. De cilinder, kap en dop zijn allemaal gemaakt van hoogwaardig aluminium, zorgvuldig bewerkt voor een aantrekkelijk uiterlijk en een mooie textuur, en de lenscilinder is voorzien van een bevestigingswijzer gemaakt van Shippoyaki-email.

Limited edition

De Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited maakt deel uit van de Limited-serie en is ontworpen op basis van een reeks mechanische en numerieke evaluaties waarbij testfoto's door personen worden beoordeeld. Alleen zo is immers de ultieme reproductie gegarandeerd. Het ontwerp van het optiek is geoptimaliseerd voor digitale fotografie, zodat zelfs bij het maximale diafragma scherpe en heldere beelden met een uitstekend contrast worden gemaakt. Daarnaast is het objectief, de lenskap en lensdop gemaakt van hoogwaardig met de hand bewerkt aluminium om de juiste verhoudingen en prachtige textuur te krijgen.

Specificaties
Merk Pentax
Lensmount Pentax Reflex (K)
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 58
Diameter/doorsnede 65 mm
Lengte 69 mm
Gewicht 341 gram
Type lens Groothoek
Zoom/Prime Prime
Minimale brandpuntsafstand (mm) 31
Maximale brandpuntsafstand (mm) 31
Lenselementen 9
Lensgroepen 7
Diafragmabladen 9
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 1.9
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 1.9
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Ja
Vergrotingsfactor (x) 0.16
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Lensopties Lens pouch, Zonnekap inbegrepen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Pentax HD FA 31mm f/1.8 Limited Zilver of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice