Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas
Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas
349,99

Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas

Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas

Ben je op zoek naar een stijlvolle cameratas voor je compactcamera, systeemcamera of een (kleine) spiegelreflex? Dan ben je aan het juiste adres. Deze Billingham cameratas ziet er gelikt uit en is bovendien geschikt voor allerlei soorten camera's en lenzen. De fototas heeft een inhoud van 6 liter en is makkelijk in te delen. En ben je onderweg en gaat het onverwachts een keer regenen? Geen nood. Deze waterdichte cameratas houdt je camera en je lenzen droog. Het is de ideale cameratas!

  • Stijlvolle cameratas voor compactcamera, systeemcamera of dslr
  • Waterdichte fototas met snelsluiting
  • Ideale cameratas voor op reis

Makkelijk in te delen Billingham cameratas

De Hadley Pro 2020 is makkelijk in te delen, want de fototas heeft twee kleine en twee verticale tussenschotten. Wanneer je de ruime cameratas openmaakt zie je de camera-insert, die met één drukknop vastzit aan de tas. De binnentas heeft een dikke voering en is eenvoudig te verwijderen. Daarnaast kun je de insert ook als messengerbag gebruiken. Het vak heeft zelf ook een klep om je apparatuur aan de bovenkant te beschermen.

De camera tas voor compactcamera, systeemcamera en spiegelreflexcamera

In de cameratas past een (kleinere) dslr met een standaard zoomlens, twee lenzen en bijvoorbeeld een flitser. Daarnaast heb je nog ruimte om losse kabels, accu's en andere zaken mee te nemen. De Billingham cameratas sluit je af met de QRS snelsluiting. Zakkenrollers en grijpgrage handjes krijgen zo geen kans. Het is dus de ideale fototas voor op reis of wanneer je regelmatig met je camera door een drukke straat loopt.

Billingham Hadley Pro 2020

De Hadley Pro 2020 is de opvolger van de Hadley Pro. Billingham heeft de 2020 van een aantal upgrades voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de handige band aan de achterkant? Hiermee kun je de Billingham fototas eenvoudig aan het uitschuifbare handvat van je koffer of trolley te bevestigen. Aan de achterkant vind je ook een nieuw opbergvak voor je belangrijke (reis)documenten en de schouderriem kun je naar wens aanpassen of zelfs in zijn geheel verwijderen. De tas is leverbaar in 6 kleurencombinaties en, net als alle Billingham tassen, handgemaakt in Engeland.

Specificaties
Merk Billingham
Type tas Schoudertas
Weersbestendig Waterbestendig
Binnenmaat lengte (cm) 34
Binnenmaat breedte (cm) 21
Binnenmaat hoogte (cm) 8
Lengte 43 cm
Breedte 24 cm
Hoogte 16 cm
Gewicht 1200 gram
Uitneembaar compartiment Nee
Interieur type Dividers
Laptopvak Nee
Tabletvak Nee
Regenhoes Nee
Schouderriem Ja
Statiefbevestiging Nee
Heupriemlus Nee
Heupriem systeem Nee
Wieltjes mogelijk Nee
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Billingham Hadley Pro 2020 Black/Tan Canvas of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice