Panasonic Lumix S 24-105mm f/4.0 Macro OIS
Panasonic Lumix S 24-105mm f/4.0 Macro OIS
1.399,00

Panasonic Lumix S 24-105mm f/4.0 Macro OIS

1.399,00

Tijdelijk niet leverbaar.

Of 466,33 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 31,13 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
5 jaar garantie

Bij Cameraland profiteer je van 5 jaar garantie op dit artikel. Op alle nieuwe producten krijg je standaard minimaal twee jaar wettelijke garantie, met deze actie krijg je 3 jaar extra garantie!
Ben je benieuwd welke producten bij ons 5 jaar garantie krijgen, kijk dan hier

Kies je voordeelbundel

Omschrijving Panasonic Lumix S 24-105mm f/4.0 Macro OIS

Panasonic LUMIX S 24-105mm F4 MACRO O.I.S. - Veelzijdige standaardzoom

De Panasonic Lumix S Pro 24-105mm f/4 O.I.S. is een hoogwaardige en veelzijdige standaardzoom voor de Panasonic S-systeemcamera's. Dit objectief heeft verschillende aantrekkelijke eigenschappen zoals een zeer effectieve beeldstabilisatie, een ultrasnelle scherpstelling, een weerbestendige afwerking en bovenal een perfecte beeldkwaliteit.

Professionele kenmerken

De Lumix S Pro lenzen zijn ontworpen voor professioneel gebruik. Naast een perfecte beeldkwaliteit zijn de S Pro lenzen - net zoals de S-camera's - zo uitgevoerd dat ze geen problemen hebben met spat- en regenwater, stof en zand en lage temperaturen tot -10 graden Celsius. De lenzen zijn ontworpen voor zowel foto als video en de scherpstelling is snel om te schakelen van AF naar MF. De autofocus wordt via een stappenmotor met een snelheid van 480fps ingesteld, waardoor je geen moment zult missen.

Optisch ontwerp

De Panasonic S Pro 24-105mm f/4 heeft een optisch ontwerp met 16 elementen inclusief twee asferische lenzen en twee ED (Extra Low Dispersion) lenzen. Hierdoor is de beeldkwaliteit uitzonderlijk hoog, met een perfecte scherpte over het gehele zoombereik, een hoog contrast en een effectieve minimalisering van beeldfouten zoals chromatische aberratie. De ingebouwde optische stabilisatie werkt samen met de in de S-camera's gebouwde stabilisatie waardoor je met een zes stops lagere sluitertijd kunt fotograferen of filmen!

Veelzijdig

Een lens met een zoombereik van 24 tot 105 mm bij full-frame is heel veelzijdig door de combinatie van 24 mm groothoek tot 105 tele. Hiermee is de lens geschikt om als standaard(zoom)lens op je camera gemonteerd te blijven. Het zoombereik is geschikt voor een breed palet aan fotografische disciplines zoals interieur-, architectuur-, portret- en reportagefotografie. De minimum instelafstand bedraagt slechts 30 cm zodat je moeiteloos mooie close-ups kunt maken.



Specificaties
Merk Panasonic
Lensmount Leica Systeemcamera (L)
Weersbestendig Stof- en Spatwaterdicht, Waterbestendig
Schroefdraad aanwezig Ja
Filtermaat (mm) 77
Opties Beeldstabilisatie
Diameter/doorsnede 90 mm
Lengte 130 mm
Gewicht 955 gram
Type lens Standaard
Zoom/Prime Zoom
Minimale brandpuntsafstand (mm) 24
Maximale brandpuntsafstand (mm) 105
Lenselementen 13
Lensgroepen 11
Diafragmabladen 11
Maximaal diafragma uitgezoomd (f/) 4.0
Maximaal diafragma ingezoomd (f/) 4.0
Minimaal diafragma (f/) 22
Diafragmaring aanwezig Nee
Vergrotingsfactor (x) 0.5
Scherpstel opties Automatisch, Handmatig
Minimale scherpstelafstand (cm) 30
Geschikt voor type sensor Full Frame & APS-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Panasonic Lumix S 24-105mm f/4.0 Macro OIS of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice