CAME-TV Softbox S for 576 LED Panel
CAME-TV Softbox S for 576 LED Panel
49,99

CAME-TV Softbox S for 576 LED Panel

49,99

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving CAME-TV Softbox S for 576 LED Panel

CAME-TV Softbox S voor 576 Led Panel

Met deze softbox maak je het licht van de CAME-TV 576 Led Panel zachter en diffuser. Zwarte, harde schaduwen verdwijnen. Hierdoor worden portretten natuurlijker en flatteuzer, ideaal voor in de studio!

Led-licht heeft in vergelijking met flitslicht een aantal belangrijke voordelen. Naast de zeer bescheiden warmteontwikkeling en het lage stroomverbruik waardoor je camera-accu's kunt gebruiken is er ook het voordeel dat je continu instellicht hebt zodat je altijd exact weet hoe de lichtval zal zijn. Er zijn led-lampen met daglicht en er zijn Bi-Color lampen waarbij je door toepassing van twee soorten Led's de witbalans aan kunt passen. Een mooi voorbeeld is de CAME-TV 576B, die een kleurbereik van 3200K tot 5600K heeft.

Je monteert deze hoogwaardige softbox in een handomdraai zonder gereedschap te gebruiken op de 576D of 576B en je haalt hem er ook zo weer van af. Omdat de softbox opvouwbaar is kun je hem zelfs in een lade bewaren.

Specificaties
Merk CAME-TV
Soort studio accessoire Softbox
Lengte 22 cm
Breedte 22 cm
Softbox Vorm Rechthoek
Grid meegeleverd Ja
Grid mogelijk Ja
Flits Vatting Overige
Kleur interieur Zilver
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over CAME-TV Softbox S for 576 LED Panel of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice