Calibrite ColorChecker Display Pro
Calibrite ColorChecker Display Pro
266,00

Calibrite ColorChecker Display Pro

266,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 88,67 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 8,82 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
GRATIS
LUMINAR
Ontvang gratis Luminar software

Ontvang nu bij aankoop van een van de deelnemende Calibrite apparaten een gratis Luminar softwarepakket. Deze actie loopt t/m 31 december 2021.

Meer informatie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Calibrite ColorChecker Display Pro

De Calibrite ColorChecker Display Pro is een geavanceerde kalibratie tool die je snelheid en genoeg flexibiliteit biedt om kleurnauwkeurigheid te bereiken. Kleurperfectionisten weten dat het cruciaal is om met een goed gekalibreerd en geprofileerd beeldscherm te werken voor een efficiënte digitale workflow. Zo ben je minder tijd kwijt aan het perfectioneren van de kleurnauwkeurigheid en komt de kleur van de afbeelding op het scherm overeen met de kleur van de uiteindelijke print.

Je wilt dat de kleuren van je foto's en video's op je beeldscherm of monitor precies overeenkomen met je digitale bestand en met de kleuren van je printer. Met de Calibrite ColorChecker Display Pro is dat niet te veel gevraagd. Zo verspeel jij als kleurenperfectionist geen kostbare tijd met het sleutelen aan instellingen.

Meetsnelheid en kleurnauwkeurigheid

De ColorChecker Display Pro is voorzien van geavanceerde filter- en optische systemen, een indrukwekkende meetsnelheid en ongeëvenaarde kleurnauwkeurigheid op alle moderne weergavemogelijkheden. Het is geschikt om in de toekomst te worden geüpgraded voor nieuwe technologieën.

Geavanceerde technologieën

De Calibrite ColorChecker Display Pro maakt gebruik van Intelligent Iterative Profiling. Deze technologie levert maximale kleurnauwkeurigheid op elk uniek scherm. De technologie Flare Correct past je schermprofiel aan bij verminderde contrastverhoudingen die veroorzaakt worden door zonlicht dat op je beeldscherm valt. Ambient Light Measurement bepaalt automatisch de beste schermhelderheid om afdrukken te vergelijken met je beeldscherm. Het effect van licht in jouw werkomgeving wordt met Ambient Light Smart Control gecompenseerd. Veranderen deze omstandigheden, dan geeft Display Pro jou een seintje. Met Profile Validation bekijk je voor- en na-resultaten van afbeeldingen.

3 patch-groottes

Met Calibrite ColorChecker Display Pro beschik je over 3 patch-groottes. Hierdoor stel je je profiel nog nauwkeuriger af. Om je profiel verder te optimaliseren maak je eigen patch-sets.

Herinnering van software

De software herinnert je er aan wanneer het tijd is om je beeldschermen opnieuw te profileren om de consistentie te behouden. Je kunt uiteraard ook zelf herinneringen inplannen.

Kalibratie van projector

Met behulp van de Calibrite ColorChecker Display Pro zorg je ervoor dat de kleuren van je geprojecteerde presentaties hetzelfde zijn als op je monitor. In een paar minuten maak je een nauwkeurig projectorprofiel. Hierbij wordt rekening gehouden met alle omstandigheden in de ruimte: geprojecteerde kleuren, beeldschermkleur en kamerverlichting.

Kenmerken

  • Kalibratie-oplossing voor elk niveau beeldmaker
  • Kalibreer tot wel 4 verschillende schermen tegelijk
  • De kleuren van je beeldscherm en afdrukken laten matchen
  • Optimale kleurnauwkeurigheid op je beeldscherm
  • Automatische aanpassing van contrastverhoudingen bij invallend zonlicht
  • Compatibel met Mac (10.14x en hoger) en Windows (8.1 en 10)
  • Gebruikt 1GB RAM geheugen (2GB wordt aanbevolen)
  • ccColorimeter en ccStudio-software aangedreven door X-Rite
  • Ondersteuning van NTSC, PAL SECAM en ITU-R Rec.BT.709
Specificaties
Merk Calibrite
Aansluitingen USB 3.1, USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Calibrite ColorChecker Display Pro of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice