Calibrite ColorChecker Display
Calibrite ColorChecker Display
181,00

Calibrite ColorChecker Display

181,00

Direct leverbaar

Op voorraad in onze winkel
Of 60,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Calibrite ColorChecker Display

De Calibrite ColorChecker Display is een geavanceerde kalibratie tool die je snelheid en genoeg flexibiliteit biedt om kleurnauwkeurigheid te bereiken. Kleurperfectionisten weten dat het cruciaal is om met een goed gekalibreerd en geprofileerd beeldscherm te werken voor een efficiënte digitale workflow. Zo ben je minder tijd kwijt aan het perfectioneren van de kleurnauwkeurigheid en komt de kleur van de afbeelding op het scherm overeen met de kleur van de uiteindelijke print.

Geavanceerde technologieën

De Calibrite ColorChecker Display maakt gebruik van Intelligent Iterative Profiling. Deze technologie levert maximale kleurnauwkeurigheid op elk uniek scherm. De technologie Flare Correct past je schermprofiel aan bij verminderde contrastverhoudingen die veroorzaakt worden door zonlicht dat op je beeldscherm valt. Ambient Light Measurement bepaalt automatisch de beste schermhelderheid om afdrukken te vergelijken met je beeldscherm. Met Profile Validation bekijk je voor- en na-resultaten van afbeeldingen.

Herinnering van software

De software herinnert je er aan wanneer het tijd is om je beeldschermen opnieuw te profileren om de consistentie te behouden. Je kunt uiteraard ook zelf herinneringen inplannen.

Kalibratie van projector

Met behulp van de Calibrite ColorChecker Display zorg je ervoor dat de kleuren van je geprojecteerde presentaties hetzelfde zijn als op je monitor. In een paar minuten maak je een nauwkeurig projectorprofiel. Hierbij wordt rekening gehouden met alle omstandigheden in de ruimte: geprojecteerde kleuren, beeldschermkleur en kamerverlichting.

Kenmerken

  • Kalibratie-oplossing voor elk niveau beeldmaker
  • Kalibreer tot wel 4 verschillende schermen tegelijk
  • De kleuren van je beeldscherm en afdrukken laten matchen
  • Optimale kleurnauwkeurigheid op je beeldscherm
  • Automatische aanpassing van contrastverhoudingen bij invallend zonlicht
  • Compatibel met Mac (10.14x en hoger) en Windows (8.1 en 10)
  • Gebruikt 512MB RAM geheugen (2GB wordt aanbevolen)
  • ccColorimeter en ccStudio-software aangedreven door X-Rite
  • Ondersteuning van NTSC, PAL SECAM, Rec. 709, Rec. 2020 en DCI-P3
Specificaties
Merk Calibrite
Aansluitingen USB 3.1, USB-C
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Calibrite ColorChecker Display of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice