Calibrite ColorChecker Digital SG
Calibrite ColorChecker Digital SG
393,00

Calibrite ColorChecker Digital SG

393,00

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

Of 131,00 in 3 termijnen, 0% rente?
Of 13,04 per maand? Let op, Geld lenen kost geld.
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Calibrite ColorChecker Digital SG

De Calibrite ColorChecker Digital SG is speciaal ontworpen om te voldoen aan de behoeften van digitale fotografen en bevat de hoogste kwaliteit beschikbare kleurreferentienormen. Elk van de 140 patches is gekozen vanwege de locatie in de kleurruimte om het kleurengamma uit te breiden, zodat je profielen maakt die de volledige mogelijkheden van je digitale camera en scanner vastleggen.

Onder alle lichtomstandigheden de juiste kleuren en witbalans

De Calibrite ColorChecker Digital SG bevat de kleuren van de standaard ColorChecker kleurenkaart, waarvan veel kleuren natuurlijke objecten vertegenwoordigen, zoals menselijke huid, gebladerte en blauwe lucht. Deze vierkanten reflecteren het licht op dezelfde manier in alle delen van het zichtbare spectrum. Door deze unieke eigenschap komen de vierkanten overeen met de kleuren van natuurlijke objecten onder elke verlichting en met elk kleurreproductieproces. Extra referentiekleuren voor huidtinten zorgen voor een grotere nauwkeurigheid en consistentie over een breed scala aan huidtinten. De grijsschaalstappen zorgen voor nauwkeurige controle van de camerabalans om een neutraal aspect te behouden, ongeacht de lichtbron. De Calibrite ColorChecker Digital SG kan ook worden gebruikt om een witbalans te creëren met je digitale camera om onder alle lichtomstandigheden nauwkeurig en neutraal wit te garanderen.

Gebruik

De ColorChecker Digital SG gaat een stap verder dan de traditionele ColorChecker door een groter gamma weer te geven en een grotere verfijning van individuele kleuren te bieden. Voeg de ColorChecker Digital SG toe aan als eerste foto als je JPEG of traditioneel fotografeert, of een willekeurige foto in de serie als je onbewerkt fotografeert. Gebruik het later in de studio om verschillen in kleurweergave in elk kleurweergavesysteem te vergelijken, meten en analyseren. Deze objectieve norm helpt je kostbare fouten en kleurcorrectie achteraf te voorkomen.

Toepassingen

  • Digitale fotografie: afbeeldingen controleren, witbalans corrigeren
  • Filmfotografie: controleer films, lichten, filters en papier
  • Grafische kunst: controleer elk afdrukproces
  • Scannerprofilering: maak aangepaste ICC-scannerprofielen met i1Profiler-software

Kenmerken

  • Semi-glanzende referentiekaart
  • Kleurenchipkaart
  • Zorgt voor een nauwkeurig kleurbalans
Specificaties
Merk Calibrite
Lengte 215.9 mm
Breedte 279.4 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Calibrite ColorChecker Digital SG of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice