Calibrite ColorChecker Classic
Calibrite ColorChecker Classic
93,99

Calibrite ColorChecker Classic

93,99

Binnenkort beschikbaar.

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Calibrite ColorChecker Classic

De Calibrite ColorChecker Classic is een 215.9 x 279.4mm grote kleurenkaart met een reeks van 24 gekleurde vierkanten in een breed scala aan kleuren. De ColorChecker biedt een objectief vergelijkingsstandaard om de ware kleurbalans van elk kleurweergavesysteem te helpen bepalen. Daarnaast zijn biedt het ook de mogelijkheid om de overige processen met betrekking tot kleurreproductie te versimpelen wat veel tijd scheelt in de nabewerking.

Vereenvoudig de balans tussen camera- en studioverlichting

De Calibrite ColorChecker Classic is voorzien van 24 gekleurde vierkanten die natuurlijke objecten vertegenwoordigen, zoals menselijke huid, gebladerte en blauwe lucht. Deze vierkanten reflecteren het licht op dezelfde manier in alle delen van het zichtbare spectrum. Door deze unieke eigenschap komen de vierkanten overeen met de kleuren van natuurlijke objecten onder elke verlichting en met elk kleurreproductieproces.

Kenmerken

  • Realiseer een levensechte kleurweergave
  • Minimaliseer kleuraanpassingen in nabewerking
  • Afmeting van 215.9 x 279.4mm
Specificaties
Merk Calibrite
Lengte 215.9 mm
Breedte 279.4 mm
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Calibrite ColorChecker Classic of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice