Bynolyt SPACELYT ST80 ED + 25-55mm
Bynolyt SPACELYT ST80 ED + 25-55mm
1.499,00

Bynolyt SPACELYT ST80 ED + 25-55mm

1.499,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bynolyt SPACELYT ST80 ED + 25-55mm

De Bynolyt ST 80 ED is een absoluut topmodel spottingscope. Deze waardige opvolger van de T80 ED is op een groot aantal punten verbeterd. De scherpstelling is in de vorm van ring geworden die om de body heen zit, dit geeft minder trilling tijdes het scherpstellen. Ook is het oculair vernieuwd en heeft nu een vergroting van 25-55 keer met een bijzonder breed beeldveld. De scherpte en contrast zijn ook aan het einde van het zoomberijk uitzonderlijk goed. Daarnaast is het glas en de coating ook verbeterd, dit zorgd voor een nog contrastrijker en helderder beeld.

Topmodel spottingscope met brede toepasbaarheid

De uitstekende eigenschappen van de Bynolyt ST 80 ED zorgen ervoor dat hij geschikt is voor zowel beginnende als zeer ervaren gebruikers. In tegenstelling tot andere spottingscopes wordt hij geleverd inclusief een oculair. Dit oculair heeft en 25x-55x zoom en is opgebouwd uit 7 lensdelen. De lensdelen zijn verdeeld in 4 groepen en zijn voorzien van een vernieuwde multicoating. Dit resulteert in optimale helderheid. Voor welk doel je hem ook wilt gaan gebruiken - deze spotting scope is een absolute aanrader.

Haarscherp beeld

De waterdichte Spacelyt ST 80 ED is uitgerust met een Schmidt-Pechan dakkantprisma, voorzien van een fasecorrectiecoating. Op het prismavlak is een vrijwel volledig reflecterende spiegel aangebracht, door middel van een meerlagige Super High Reflectivity coating (30-60 laagjes). Dankzij een uitgekiende correctie heeft het objectief nauwelijks kleurfouten. Dit is te danken aan de aanwezigheid van twee ED-componenten, die de kleurschifting beperken tot een absoluut minimum. Kleurrandjes langs de beeldlijnen zijn hierdoor niet aanwezig. De beelden die via de 80 millimeter-lens binnenkomen zijn haarscherp en rijk aan contrast.

Specificaties

  • Lensdiameter: 80 mm
  • Vergroting: 25 - 50x
  • Inclusief zoom-oculair
  • Gezichtsveld op 1000 meter: 31.5 meter
  • Eye relief: 17 mm
  • Gewicht: 1360 gram
  • Waterdicht
Specificaties
Merk Bynolyt
Soort Telescoop
Gewicht 1360 gram
Kijkeropties Fluoriet HD lens, Gasgevuld, Geschikt voor brildragers, Statiefaansluiting, Waterbestendig
Vergroting min (x) 25
Vergroting max (x) 55
Lensdiameter (mm) 80
Uittredepupil minimaal (mm) 1.45
Uittredepupil maximaal (mm) 3.1
Schemergetal 63.2
Eyerelief (mm) 17
Gezichtsveld min (meter) 17
Gezichtsveld max (meter) 31.5
Garantie 2 jaar,25 jaar na regristratie
Productbeoordelingen
1 reviews
“Erg fijne telescoop! Het kijkt echt prima, ik zie details mooi en scherp En kan de vogels hiermee lekker dichtbij halen”
Beoordeling door Spencer (geplaatst op 10-05-2017)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Erg fijne telescoop! Het kijkt echt prima, ik zie details mooi en scherp En kan de vogels hiermee lekker dichtbij halen. Ik wil er nog mee gaan experimenteren om naar sterren te kijken, maar dat is niet mijn uiteindelijke doel.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bynolyt SPACELYT ST80 ED + 25-55mm of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice