Bushnell Wi-Fi surveillance cam (119519)
Bushnell Wi-Fi surveillance cam (119519)
306,90

Bushnell Wi-Fi surveillance cam (119519)

306,90

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell Wi-Fi surveillance cam (119519)

Bushnell Wifi surveillance Cam (119519)

De Wifi Surveillance Cam van Bushnell is ideaal voor het bewaken van je huis en eigendommen. De camera beschikt over een gevoelige bewegingssensor met een bereik van 13,5 meter en Night Vision opname met infrarood belichting.

Bushnell is een fabrikant van optische producten zoals telescopen en verrekijkers. Ze produceert ook een serie trail cams, camera's die automatisch dieren kunnen detecteren, fotograferen en filmen. Deze Wifi Surveillance Cam is daar een afgeleide van. Het grote verschil is de kleur, deze veiligheidscamera is niet van een groene camouflagekleur voorzien, maar gewoon zwart!

Techniek

De Wifi Surveillance Cam heeft een sensor van 2 miljoen pixel, voldoende voor het herkennen van ongenode bezoekers. Desgewenst kan de resolutie geïnterpoleerd worden naar 4 of 6 megapixels. De videomodus heeft een resolutie van 640 x 480 en geluidsopname. De camera schakelt automatisch over naar nachtzicht met een totaal onzichtbare infraroodbelichting met 20 No-Glow Black LED's. De camera wordt gevoed middels 4 AA-batterijen waar hij 6 maanden op werkt. Bushnell levert echter ook een lichtnetadapter mee. De opnamen worden op een SD-geheugenkaartje van maximaal 32GB opgeslagen. Als dat kaartje een Eye-Fi Mobi kaartje is krijgt de camera draadloze capaciteiten, je kunt dan de opnamen downloaden en de activiteit van de camera op je smartphone of tablet bekijken. Safety first!

De camera wordt geleverd inclusief bevestigingsmodule waarmee je de camera aan een muur of plafond kunt bevestigen.

Specificaties
Merk Bushnell
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell Wi-Fi surveillance cam (119519) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice