Bushnell 24MP Core Prime Brown Low Glow OUTLET
Bushnell 24MP Core Prime Brown Low Glow OUTLET
Nieuwprijs € 221,20
Occasion prijs
189,00

Bushnell 24MP Core Prime Brown Low Glow OUTLET

Nieuwprijs € 221,20
Outlet prijs
189,00

Niet meer leverbaar

Lars's oordeel over deze outlet
Conditie: Perfect
- Beschadigde verpakking.
- Als nieuw.
  • Grootste voorraad tweedehands
  • 1 jaar garantie op het hele tweedehands assortiment
  • Alle foto’s zijn van het aangeboden product
  • Ruil jouw oude fotospullen in voor de beste deal
  • Alle occasions zijn uitvoerig getest door onze specialisten
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Bushnell 24MP Core Prime Brown Low Glow OUTLET

- Beschadigde verpakking.
- Als nieuw.


Remco vertelt over dit outlet model.

Outlet Model

Hoe wordt dit bepaald en wat houdt dit in?


Outlet product

Outlet producten zijn niet van nieuw te onderscheiden. Deze producten zijn bijvoorbeeld door onze klanten geretourneerd, zijn uit de verpakking gehaald om aan een klant te laten zien of hebben een beschadigde verpakking. Alle producten worden gecontroleerd en indien nodig gereinigd. In de productomschrijving wordt aangegeven waarom het product als outlet wordt aangeboden. Uiteraard ontvang je de standaard fabrieksgarantie van 2 jaar en heb je gewoon 14 dagen recht van retour!

Waarom outlet?
Regelmatig krijgen wij producten retour die nét niet als nieuw verkocht kunnen worden. Ook raakt er bij het tonen van een product aan de klant wel eens wat beschadigd. In plaats van dat deze producten direct worden vervangen of op de plank blijven staan, geven wij deze graag een tweede kans. Niet alleen is dit een stuk duurzamer, maar het levert jou ook een mooi voordeel op.

Wij kijken alles na!
Uiteraard worden al onze retouren grondig gecontroleerd. Indien een product als outlet wordt beschouwd, zal deze als nieuw worden verpakt en zal er op de productpagina duidelijk omschreven worden wat het een outlet product maakt. In het geval van schade aan het product, zullen hier foto’s van worden toegevoegd.

Volledige fabrieksgarantie
Onze outlet artikelen vallen onder de normale fabrieksgarantie.

De 24 MP Prime Low Glow modellen zijn ontworpen voor de beste resultaten zonder dat je van je stoel valt van de prijs. Met eenvoudige instelmogelijkheden en makkelijk te navigeren menu heeft deze camera alles wat je er van mag verwachten. 36 "low glow" LED's geven een consistente verlichting en de 24 mega pixel sensor garandeert kristalheldere beelden op elk moment van de dag.Kenmerken


Geoptimaliseerd voor scherpere, rijkere dagfoto's. 30 meter bereik tijdens nachtview, met hoog contrast beelkwaliteit. Stoer design, gebouwd op het weerstaan van alle weersomstandigheden. Maakt heldere foto's met minimaal licht dat voor het blote oog nauwelijks waar te nemen is. Neemt foto's binnen 0,3 seconden.

1 jaar batterijduur. Verwisselbare batterijhouder. 1080 pixels op 30 fps video met audio. Vele opties voor standaard en gepersonaliseerde instellingen om het maximale uit de camera te halen onder wisselende omstandigheden, maar toegerust op uw voorkeuren. 2 jaar garantie.
In de doos


  • Gebruikershandleiding

  • Riem voor het bevestigen aan een boom

  • Bushnell 24MP Core Prime Low Glow

Specificaties
Merk Bushnell
Tweedehands beoordeling 7
Weersbestendig Waterdicht
Resolutie (megapixels) 24
Videofunctie Ja
Video resolutie Full HD
Maximale videoresolutie 1920 x 1080 pixels
Maximale framerate 1920x1080 30
Slowmotion video Nee
Type interne microfoon Mono
Audio opties Ingebouwde microfoon
Geheugenkaart SDHC Card
Aantal geheugenslots 1
Model Accu AA batterijen
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Bushnell 24MP Core Prime Brown Low Glow OUTLET of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice