Broncolor Softbox Edge Mask - 90x120
Broncolor Softbox Edge Mask - 90x120
84,00

Broncolor Softbox Edge Mask - 90x120

84,00

Niet meer leverbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor Softbox Edge Mask - 90x120

Broncolor Softbox Edge Mask 90x120

Met de Broncolor Broncolor Softbox Edge Mask kan je een Broncolor softbox gebruiken als een groot haarlicht. Het masker blokkeert een deel van het licht, waardoor vooral de omtrek verlicht wordt. Het haarlicht, backlight, kicker of rimlight is een lichtbron die je achter een object of model plaatst. Dit accentueert de contouren, waardoor je onderwerp beter loskomt van de achterkant en je beeld veel meer diepte krijgt. De hoes past over de softbox als een externe diffuser.


Kenmerken

  • Geschikt voor de Broncolor Softbox
  • Maat: 90x120
Specificaties
Merk Broncolor
Breedte 90 cm
Lengte 120 cm
Type flits accessoire Softbox
Vorm Rechthoek
Type lichtvormer Diffuser
Lichtvormers en filters type Lichtvormer
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor Softbox Edge Mask - 90x120 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice

In3 keer betalen

In3 keer betalen

In3 biedt de mogelijkheid om bestellingen in drie termijnen te betalen, zonder rente! De eerste termijn betaal je direct bij het afronden van het betaalproces. Je bestelling wordt dan zo snel mogelijk verzonden, zodat je deze binnen enkele dagen in huis hebt!

De 2e en 3e termijn zullen respectievelijk binnen 30 en 60 dagen betaald moeten worden, er wordt een geheugensteuntje verstuurd via mail en sms. Kies je voor In3 dan heb je jouw bestelling meteen in huis, zonder grote aanslag op je bankrekening. En het dat allemaal zonder extra te betalen.

Let op: Deze betaaloptie is alleen beschikbaar voor klanten woonachtig in Nederland.