Broncolor RFS 2.2 C Transmitter - Canon
Broncolor RFS 2.2 C Transmitter - Canon
132,00

Broncolor RFS 2.2 C Transmitter - Canon

Binnenkort beschikbaar

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor RFS 2.2 C Transmitter - Canon

Broncolor RFS 2.2 Transmitter - voor Canon

Met de RFS 2.2 Transmitter kun je één of meer Broncolor power packs of monolights met ingebouwde RFS 2 interface draadloos bedienen of ontsteken. Bij power packs en monolights zonder deze RFS 2 interface kun je een tweede RFS 2 Transceiver (ingesteld als receiver) aansluiten waardoor bediening toch mogelijk is.

De Broncolor RFS 2.2 Transmitter is een combinatie van een zender en ontvanger waardoor hij voor beide functies gebruikt kan worden. Hij is compatibel met alle Broncolor packs en monolights die over ingebouwde RFS 2 -technologie beschikken. Bij apparatuur die niet zo'n ingebouwde interface heeft is gebruik toch mogelijk door aanschaf van een tweede RFS 2.2 Transceiver die je als ontvanger op het flitser aansluit.

Bereik van 50 meter

Door de efficiënte radiotechniek heeft de RFS 2.2 binnenshuis een draadloos bereik van maar liefst 30 meter, buiten is dat zelfs 50 meter! Je hebt een Studio Address Setting van 1-99 en een Lamp Address Setting van 1-40. De frequentie is 2.4 GHz. In de High Speed modus kan er een snelste sluitertijd van 1/8.000s gebruikt worden, het theoretische aantal flitsen is maximaal 100 per seconde. De RFS 2.2 wordt gevoed door twee AA-batterijen, deze gaan een jaar of 100.000 flitsen mee.

Specificaties
Merk Broncolor
Aantal batterijen 2
Model Accu AA batterijen
Type display Vast display
Flitseigenschappen Draadloze flitsaansturing
Kanalen 40
Draadloos Frequentiebereik 2.4 Ghz
Bereik (meter) 50
Synchronisatie opties High speed synchronisatie
Draadloze aansturing Radiografisch
Type Draadloze Flits triggers Zender
X-syncsnelheid (sec) 8000
Geschikt voor cameramerk Canon
Geschikt voor flitsermerk Broncolor
Bevestiging Hotshoe
Bevestigingsopties boven Hotshoe
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor RFS 2.2 C Transmitter - Canon of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice