Broncolor P70 Strip Grid 5:1
Broncolor P70 Strip Grid 5:1
241,00

Broncolor P70 Strip Grid 5:1

241,00

Binnenkort beschikbaar

Of 80,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor P70 Strip Grid 5:1

Honingraat grids zijn populaire accessoires om meer controle over de lichthoek te verkrijgen. Deze zijn verkrijgbaar in metaal voor broncolor standaardreflectoren of in textiel, speciaal voor Broncolor softboxen en de fameuze Para’s.

Het gebruik van een honingraat grid resulteert in beelden met een hoger contrast en minder strooilicht. Door de constructie van de grid is de verlichting rond, met een lichte hot-spot. broncolor complementeert haar honingraat grids met de nieuwe Strip Grid 5:1 voor de P70 standaardreflector. In principe heeft deze dezelfde functie als de bestaande P70 grids, maar het verschil zit hem in de constructie van de grid. Zoals de naam reeds doet vermoeden, is de vorm van de grid niet rond, maar rechthoekig in een verhouding van 5:1, wat voor de fotograaf resulteert in nieuwe creatieve mogelijkheden. Wat tot op heden alleen kon worden gerealiseerd door gecompliceerde optische systemen, kan nu ook worden bereikt door deze innovatieve, hittebestendige honingraat grid.

Specificaties
Merk Broncolor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor P70 Strip Grid 5:1 of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice