Broncolor L40 barn door with 4 wings
Broncolor L40 barn door with 4 wings
169,00

Broncolor L40 barn door with 4 wings

169,00

Binnenkort beschikbaar

Of 56,33 in 3 termijnen, 0% rente?
* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
 
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Broncolor L40 barn door with 4 wings

Uitgebreide kleppenset speciaal voor de broncolor L40 standaardreflector met vier verstelbare kleppen voor het nauwkeuriger begrenzen van de gewenste lichtval. Met behulp van klemmen zijn tevens diffusie- of kleurenfilters en/of maskers te bevestigen.

Deze kleppenset is voor de Broncolor L40-standaardreflector voor de Siros. Nu zijn er niet alleen grids met verschillende lichthoeken beschikbaar, maar er is nu ook een kleppenset met 4 kleppen. Door een eenvoudige trekveer wordt de kleppenset veilig in de reflector bevestigd; desalniettemin kan het 360° worden gedraaid. Daarom kan het in elke gewenste positie worden gezet. De kleppen zijn zo gemaakt dat ze dicht kunnen en ongewenst strooilicht tegenhouden, vergelijkbaar met een eenvoudige conische snoot. Indien nodig kan elke vleugel eenvoudig van de basisplaat worden verwijderd - en later terugmonteren is niet ingewikkeld. Elke hoek van de basisplaat draagt ook een klem - daarin kunnen vierkante (kleur)filters met een lengte van 17,6 cm aan de zijkant perfect worden gemonteerd.

Specificaties
Merk Broncolor
Soort studio accessoire Kleppenset(Barndoor)
Flits Vatting Broncolor
Productbeoordelingen
0 reviews
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Broncolor L40 barn door with 4 wings of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice