Brofish Handlebar Mount + universal mount (stuur-zadel)
Brofish Handlebar Mount + universal mount (stuur-zadel)
9,95

Brofish Handlebar Mount + universal mount (stuur-zadel)

9,95

Direct leverbaar (alleen online verkrijgbaar)

* Afhankelijk van de gekozen bezorgoptie
ECHTE VAKMENSEN IN DE MOOISTE FOTOZAAK VAN NEDERLAND
Kies je voordeelbundel

Omschrijving Brofish Handlebar Mount + universal mount (stuur-zadel)

Monteer je GoPro of je actie- of compactcamera aan je fietsstuur.


Met de Brofish Handlebar Mount monteer je je GoPro of je actie- of compactcamera aan je fietsstuur of andere buizen met een diameter tussen de 1,9cm en 3,5cm. Schiet de vetste beelden vanaf je mountainbike, racefiets of stadsfiets!


Gebruiksinstructies

Draai de twee onderste schroeven los. Schuif de Brofish Handlebar Mount op een geschikte buis en draai de schroeven weer stevig vast. Bevestig een GoPro camera door de duimschoef los te draaien, de camera op de mount te plaatsen en de duimschroef weer vast te draaien. Bevestig camera's met een 1/4" schroefdraad door de duimschoef los te draaien, het meegeleverde bevestigingspunt op de mount te plaatsten en de duimschroef weer vast te draaien. Monteer vervolgens de camera op het 1/4" schroefdraad door deze vast te draaien.


In de doos

  • 1x Brofish Handlebar Mount
  • 1x Adapter 1/4"

Over Brofish

Brofish is een jong merk dat accessoires van top kwaliteit maakt voor actioncams zoals GoPro en smartphone cameras. Het doel is om innovatieve producten van hoge kwaliteit op de markt te brengen voor een betaalbare prijs. Van accu's, opladers, allerlei verschillende harnassen en mounts, tassen en koffers tot statieven. Cameraland verkoop alle producten van Brofish om jou in staat te stellen al jouw acties en avonturen vast te leggen!

Specificaties
Merk Brofish
Soort Mount
Type mount Buis mounts
Inclusief trigger Nee
Geschikt voor merk GoPro
Productbeoordelingen
1 reviews
“Handig setje voor op een fietsstuur”
Beoordeling door Peter (geplaatst op 22-11-2016)
Design
Kwaliteit
Prestatie
Handig setje voor op een fietsstuur.
Vraag en antwoord

Stel een vraag over Brofish Handlebar Mount + universal mount (stuur-zadel) of lees vragen van andere klanten. Persoonlijke vragen over bijvoorbeeld bestellingen kun je stellen bij de klantenservice